logo

ned, 7.jan.2007 / 18:40

Črna sreda, Ljubljana

Ja vem da je od črne srede že kar nekaj časa.. ma zadnje čase precej brskam po stari šari na disku.. in nemorm verjet kaj vse sm že najdu..

črnasreda je opozorilni shod študentov, ki se je zgodil 19. aprila 2006 na Kongresnem trgu v Lj. skratka študentje se upremo kratenju naših pravic. Pač še ena slovenska zgodba, cel kup igric in politicnih pizdairj, idiotizem in marsikaj..


Prokleta študentarija!!Ne bom pametoval ne za eno, ne drugo stran, je bilo in šlo mimo. Moti me samo to, da se pizdi samo študente in se jih zmerja za pijance!. Drgai moji. Povprečen slovenec se z alkoholom dandanes sreča pri 13h pomoje.. se grem pa stavit da 60letniki po porabi ne zaostajajo prevec za 18letniki, nevem zakaj se izpostavlja vedno samo študente. Za nekatere študente je študij odgovoronost.. mogoče prva šola, kako živeti sam, si kuhati, prati, plačevati stroške itd.., (tudi sam sem eden izmed teh..) nekaterim pa tega pač ni treba, spet pa so tu tretji, ki študentski polozaj izkoričšajo.. In kdo se buni? Kaj se pa dela v politiki pa po podjetjih? Nekdo zjebe celo podjetje, si vrže tolar ali dva (po novem evro..) v žep in za nagrado faše še odpravnino ;) .. Folku je res dolgčas, da ima tok časa za ubadat se z drugimi ljudmi..

Nime veze.., jest sem bil tam in naredu par slikc.. tiste lepše sem malo obdelal in jih lahko pogledate tukaj.
Nalagam ...
OBDOBJE (1. 2007)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
dec (1) sep (1) avg (3) jul (2) jun (2) maj (1) apr (1) mar (2) feb (1) jan (1)
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms