logo

tor, 28.avg.2007 / 16:19

Air guitar Champion

znacke: wtf  ne se jebat 
folk res nima kej delat ;)
Skratka, gre za tekmovanje v Airguitar-u - kitarna improvizacija?

pet, 10.avg.2007 / 16:07

Dance monkeys, dance - ernestcline.com

znacke: must see 
Eden najljubših. Lep povztek človeskega idiotizma.



original flash najdete tukaj.

ned, 5.avg.2007 / 1:21

Geografski problemi!?: Slovenija - Slovakia

znacke: slovenija  slovakia  wtf 
Slovenija ali Slovakia?Kokrkol, v bistvu sem se spravu pisat tole, ker se mi ne da poslusat kako so ljudje neumni, ker ne vejo kje točno živimo. Nekj časa nazaj sem gledal oddajo, ko so mislim da juznoameričane (nevem tocno, šlo iz spomina) spraševali kdo je toni bler. Za koji k*** bi on mogu vedt kdo je toni? Ga to nardi neumnega? ali nerazgledanega? (tip pa po možnosti na svojem nasadu banan na pamet množi dnevni inkaso, torej najbrž ni blesav?) Ok. notri so bli res eni kiksi, ko je tip Francijo kazal v Avstraliji, ampak OK. O razgledanosti bi se sicer dalo še debatirat, glede na to, da jasno sliko vidi le peščica ljudi (pa še ta neve, kdo komu hodi v zelje), narodu se pa prodaja, tisto kar narod hoče slišat oz. je dobro da slisi.
Enivej.. Gremo še na Slovenijo.. razumem, da je sramotno, da kak funkcionar zamenja Slovenijo za Slovakio, ampak ostali ljudje?.. kot da nima dost svojih problemov, se bo pa on zdj sekiral a je Slovenija a Slovakia?..

Ok, določenih stvari si nekateri res nebi smeli privoščit.. kot je naprimer Googlov pomik Gorice v Italijo. mogoče namerno, kot pravi Jelinčič, ki je po mojem mneju edini oz. eden redkih, ki si upa stegnik jezik, ko gre za vprašanje Slovenije v svetu.
Važno je, da drugim lezemo v rit, da vsake toliko pride kak funkcionar k nam se posmeji v kamero "yes yes.. Slovenia very good.. much improvements, very nice people.." in potem se cel teden po dnevniku govori, da je ta model rekel, da je Slovenija napredovala.. tip pa še ve ne, kje je sploh bil.

Mja, spet sm zašel s teme, skratka.. Google ni edini, ki je falil mejo za nekaj sto metrov, Hansol jo je recimo za nekaj sto kilometrov :), je pa za spremembo falil tudi Hrvaško.. ;)

No, za vse tiste, ki obsojate navadne smrtnike, ki ne ločijo Slovenije od Slovakie, oz. ne vejo kje tocno se nahajamo, tale zemljevid ne bo predstavljal vecjih problemov.. :p. O večini držav vsak dan poslušate na TV.
Nalagam ...
OBDOBJE (8. 2007)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
dec (1) sep (1) avg (3) jul (2) jun (2) maj (1) apr (1) mar (2) feb (1) jan (1)
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms