logo

pon, 28.apr.2008 / 11:05

Natove ladje v Kopru

V Kopru je bila nekaj dni Natova flota bojnih ladij. Standing NATO marinetime group 2 oz. Natova stalna pomorska bojna skupina 2. Delujejo kot del Natovih sil za hitro posredovanje. (Nato responce team). Več si lahko preberete tukaj.

Danes baje odplujejo. V petek sem šel mimo in fotkal dve od šestih.
Bojne ladje v Kopru

 

sre, 23.apr.2008 / 12:00

Petarde.net online!

Končno. Petarde so online. So tudi razlog, da me kake 2 tedna ni bilo tukaj. Ne bom rekel, da sem bil zaprt v sobi in html-jal, ampak dela ni bilo malo. Pejdž je sicer še v povojih ampak pridno raste. Dizajn je preprost in "lahek" ;), prav tak, kot sem si ga zamislil. Dela pa se tudi na funkcionalnosti. Motor pejdža pridno piše markz, ta, ki je spisal motor tudi za fobijo.

In kaj sploh so petarde.O petardah sem nekaj že pisal. Idejo sem dobil kake 2 leti nazaj. In sicer o pejdžu, kjer bi ostali v stiku prijatelji iz študentskih časov, ki so ubrali vsak svojo pot. Težko je ostati v stiku. Vsak gre pač po svoje, pa žena pa otroci, služba in položnice.
No, končni izdelek je malo bolj obsežen. Gre za nekak sošal-info portal, kjer se informira predvsem primorske študente o dogajanju na obali, se jih spodbuja k druženju in ustvarjanju. Upam, da stvar zalaufa.

Pisal sem tudi o odhodu iz društva. No, sedaj nam je ratalo narediti čisto svojega. Ljubitelji druženja, držabnih dogodkov in pub-skih šankov :p. Spodbujamo druženje in razbijamo monotonost družbe, ki visi pred TV-jem in hodi na zmenke v novih navideznih svetovih, ki jih je iz dneva v dan več. Saks!
Društvo za aktivno in družabno preživljanje prostega časa Petarde. Pejdž je eden od produktov Petard, kjer pa od naštetega ne bo manjkalo tudi drkanja v glavo tipičnih slovenskih načel - fovšarije in opravljanja.
Nalagam ...
OBDOBJE (4. 2008)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
dec (1) nov (2) okt (1) sep (1) jul (2) jun (1) maj (2) apr (2) mar (18) feb (4) jan (2)
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms