logo

sob, 27.jun.2009 / 10:15

Cvičkmuha

nullnullnullnull
nullnullnullnull

sob, 27.jun.2009 / 9:26

Štorklja

Sončila se je med Zburami in Škocjanom :)
nullnull
nullnull

pon, 22.jun.2009 / 21:03

Sharks - Za POP…kul

Evo. komad za dll-jat in link do spota preden mi Sharky zavije vrat. Že cel teden, mogoče 2 štimava njegov pejdž, pa kurc. Sploh ste pa tisti, ki ste spot hotli videt, s pomočjo čudes kot sta fejsbuk in utjub, itak vidli.

Skratka Sharks oz. Anže vrže ven singel, ki bo baje del njegove plate, ki jo snema z BigK-jem in izide 1x drugo leto. Oba sicer člana zgornjesavskehiphopbande Kocka, ki trenutno pavzira. Za komad je posnel tudi spot v katerem najdemo več znanih ljudi in če sm že pri Kockaših naj povem da sta v spotu tudi Zep in Chorchyp, ki prav tako snema svojo plato. Spot je režiral Luka Dasovič, sicer eden izmed očetov Kranjskogorskega skejtanja, kjer sem si gležnje zvijal tudi sam. Sharks se v spotu dela norca iz nekaterih slovenskih 'zvezd' in 'estradnikov' in "zvezd" in "estradnikov". Upam, da ga kdo ne nalomi.

Mp3 lahko dll-jate na spodnjem linku oz. spodnji povezavi
- spodnji link oz. spodnja povezava.

Če ne najdete spodnjega linka oz. povezave, lahko mp3 poberete tukaj.


Sharks - Za POP...kul
Režija: Luka Dasovič
Direktor fotografije: Vladan Janković

 : link do spota na utjubu.

čet, 11.jun.2009 / 20:29

Čhiro & Tomislav junior Slavc

Tomislav na levi, Čhiro na desni, čeprav bi smisleno zvenelo tudi obratno, če se osredotočimo na imena seveda.

Vse se je začelo na Gerbičevi 59. Študentski dom Gerbičeva v LJ, kjer je nekaj časa domoval tudi Tomislav. Študentje so ga futrali in ga nalezli vseh podlih študentskih navad. Bil je domska legenda in heroj. Razpizdil jih je le, ko se je ob 5h zjutraj začel dret.. dokler nekdo ni prišel na hodnik in za njim vrgel kako piksno, kozarec. No, Čiro je bil takrat predsednik doma, zato je moral zanj prevzeti odgovornost, za kar mu je bil Tomislav oz. Slavc, kot so ga klicali študentje izredno hvaležen. Vedno ko je Čiro nasekan pred blokom spal v travi je poleg njega stal Slavc in ga stražil.

Nekega dne Tomislav izgine neznano kam. Čiro se od žalosti naseka v Barjancu (to je sicer počel tudi ko Tomislav še ni izginil, pa naj bo to od žalosti, veselja, ker je naredil izpit, ker ga je padel..itd).

Skratka. V eni izmed zidanc nekje na Dolenjskem Čiro praznuje rojstni dan. Tam mu podarimo novega Tomislava - juniorja. Čiro joka od veselja. S Tomislavom sta kmalu dobra prijatelja.

nullnullnull
nullnullnull

čet, 11.jun.2009 / 19:22

Akademski pevski zbor Univerze na Primorskem - 5. letni koncert

nullnull
nullnull
Nalagam ...
OBDOBJE (6. 2009)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
dec (9) nov (3) okt (2) sep (5) avg (10) jun (5) apr (1) mar (3) feb (10) jan (17)
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms