logo

tor, 13.jul.2010 / 15:29

Mark ljubi pivo!

znacke: mark  pivo in cvetje 

Čez vikend oz. soboto in nedeljo sem šel pogledat na Pivo in cvetje. Ponavadi smo sicer prišli že v četrtek, letos pa žal ni zneslo.

Ti naši prihodi v četrtek so se takoalitako vedno končali isto. Tja smo prišli malo pred temo, parkirali in počakali, da pade magično vprašanje. "Postavimo zdaj šotore, pa gremo potem na pivo.., al gremo najprej na pivo in potem pridemo nazaj postavit šotore?" No, vedno se je šlo najprej na pivo in potem je bila nedelja, čeprav mislim, da je enkrat ratalo postavit v petek popoldan ;)

Drugače pa nič presenetljivo novega, šank z nefiltriranim je tam kjer vedno, na bankomatih gužva, edino tisti indijanci, ki prodajajo zapestnice z imeni so imeli letos na štantu drugo melodijo (Ponavadi je tista, taaa na--na nananaaaaaaaaaa, tnx hepu za link :p). OK, pa Šankrocki niso igrali, ker se je folk baje zbunil, da so vsako leto in glasbo so ugasnili ob 2h. Kot sem razumel, neka državna direktiva.., ki naj bi veljala povsod. Skratka, država se gre spet nek moderni turizem. No vseeno je bilo nekje ob 5h zjutraj kar polno.

Aja in na paradi so dali letos ene 2 voza lepih rožic z visokimi petami in kratkimi krili, tako, da smo voz še vedno gledali, ko je bil ta že 300m naprej na ovinku. In ne samo moški, ženske niso gledale nič manj :p

Skratka v soboto nas je odneslo, v nedeljo tudi, ampak bolj umirjeno. V bistvu sem se skoraj cel dan zabaval z Markom. Mark je star leto in pol in ljubi pivo. Na nefiltriranem ga je cuzal kot kak drugi cuza mleko. Najprej čez slamico, potem pa je enostavno namakal kar roko. In bognedaj da si mu pivo vzel. Cela pizdarija, kot če bi otroku vzel dudo x 10.

Po nefiltriranem smo ga peljali še na sladoled in v "luna"park. V lunaparku so meli letos en nov vrtiljak, tak, malo bolj zajeban. Tako da smo šli ene tri runde, se drli in smejali. Bruhal ni nihče, čeprav glede na višino in hitrost bi ob pravem kotu s prebavljenimi čevapi zalil vse ostale na vrtiljaku in skoraj 40m ceste, vse tja do križišča pred mostom.

Vrtiljak se mi je zdel kar varen, ker predlani sva šla z Goranom - tajkunom na tistega standardnega z verigami. Vsedla sva se en za drugim (da se lahko odrivaš, te tisti zadaj opali ven ko raketa) in čakala, da majster zažene.  No, majster je eno minuto nekaj čudno gledal, potem pobral dva mimoidoča in ju prosil, da se vsedeta na vrtiljak, in to brezplačno.. nekaj je mrmral, vse kar sem ujel je bilo "za protiutež..", isto sekundo me je prijelo srat, nabilo mi je pulz in imel sem pomisleke, da bi še dol, ampak je majster že zalaufal.. Gorči za mano je bil to rudno nekam tiho.

Spodej mate slike Marka, druge vržem na fotofobijo, ko jo nardim. Klik na to večjo in s tipkovnico levo desno :)

nullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnull
nullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnull

ned, 13.jul.2008 / 18:34

Pivo in pivo! pardon, cvetje! 2008 :p

"Jutri se pa res začnem učit", zveni znano? :p Zanimivi stavki. Z enim takim vsako leto začnemo Pivo in cvetje turo. In sicer: "Gremo najprej na eno pivo, pa bomo potem postavli šotor.." in potem je kar na 1x nedelja. No letos smo šotor pozabili doma, ampak saj je isti kurac, itak bi ostal zapakiran.

Letos je bila tura zaradi obveznosti malce skrajšana. Prišli smo šele v petek in ravnokar prišli domov. Sploh pa je bila letos tura bolj pasivna, saj smo se več ali manj zadrževali v bazi (šank z nefiltriranim pivom), kjer smo pridno praznili sod s temnim. Probali smo tudi Tajkuna, nekakšna mešanica med svetlim in temnim pivom, ki so ga vrgli v prodajo. Dobra fora, sploh pa prepoznavna znamka :p. No mimo pa je uletel še pravi tajkun. Sem ga kar pocukal za rokav in ga vprašal če lahko škljocnemo eno fotko. Sploh ni kompliciral, čeprav mi je jasno, da ima slikanja najbrž že poun kurac.

Manc Bosko Srot Goran

V soboto smo si vzeli 1 uro za furat tiste avte in se vozit s tisim prazgodovinskim vrtiljakom. Vsedli smo se en za drugim, trije komadi, ata pa ni hotel zalaufat vrtiljaka in je kar na 1x zginil. Čez 3 min pride nazaj in s sabo privleče še 3 ljudi, ter jih posede nasproti nas in začne nekaj momljati o protiuteži in to, da ne bo kaj narobe. Potem pride tisti moment, ko se userješ.. sem že mislil it dol, ampak je ata že zalaufal.. Skratka, smo preživeli.

Drugače je bilo OK in več al manj po starem. Jep, tudi tisti ki ponavadi na terasi pred mostom za v Laško prodaja Ray Banke na katerih vsakič ugasne čik je bil tam.

Nič, zdaj lahko samo še čakamo na drugo leto :p

sob, 8.mar.2008 / 4:34

Ful dobri sendviči!

Lakota me daje, zdj bi pasal ornk sendvič.. pa sem se spomnil na tole.. Pivo in cvetje 2005. Dobra fora, ker vsak gleda in si misli, lej budale, k so narobe napisal.. ampak v bistvu se ustaviš, prebereš, kupiš.. :p svaka čast! ;) Vi bi pa filme sinhroniziral.. c c c :D



Grem spat.. :D
Nalagam ...
ZNAČKE (pivo-in-cvetje)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms