logo

čet, 31.jan.2008 / 17:12

Laško spet z novo flaško?

znacke: laško 

čet 31.1. ob 11hDanes okoli 11h pridem v dnenvo sobo, kjer na šanku zagledam slikico z novo podobo Laškega piva. Najprej sem mislil, da gre za kakšno promocijsko sceno, ampak ne. Laško bo na frišno preoblecen.

"Zlatorog dlako menja, piva nikdar" je geslo, ki sem ga zasledil na brošurah. Res je že parkrat dlako menjal.., odkar ga pijem sam je menjal že 4, pa niti nisem tolko star ;) Sicer bi za eno menjavo lahko rekli, da je menjal bolj okostje kot dlako. Prav tako bi lahko rekli, da sem velik ljubitelj tega piva, čeprav mama nerada posluša, da pijem pivo (baje negativno učinkuje na obseg mojega pasu) se ga kar redno poslužujem. Na laško prisegam že kar nekaj let, čeprav je moj oče zvest pivec rdečega Uniona. Ja.., in še danes mi ga ni ratalo prepričat.

Iščem staro flasoDoma imam kar lepo zbirko flaš (čeprav mi je tista moja prva, še s starim okostjem, ki jo lahko vidite tudi v Petelinjem zajtrku, šla po gobe, nove pa enostavno ne dobim :\ ).
Na "Pivo in cvetje" smo redni gostje, no pa tudi v lokalu ga uspešno promoviramo in moram reči, da kar gre, še posebej točeno, po katerem smo še posebej znani, saj se redno obrača, kar seveda pomeni da je kvalitetno :p.

Zadnje čase sicer precej berem in poslusam kritike, čes da je slabše, da je receptura druga.. Nevem, meni se zdi isto, če je pa tako, kot pred 10-timi leti pa res nebi vedel..

Skratka to je to.. čez par let, ko bojo naši strokovnjaki iskali nov simbol za našo drzavo, naj pomislijo tudi na zlatoroga, ki vsekakor združuje kar precej slovencev.. ;). Ja.. ustna reklama je najboljša reklama in čeprav sem velik ljubitelj se mi izjave kot so "Pijem laško ščijem union" zdijo otročje.. .) Vsak naj pač pije, kar mu paše. Pičim zdej.. en kup dela..


samo še par slikic pripopam..

zzzz

tor, 22.jan.2008 / 17:11

Kitajska trgovina s krznom.

znacke: krzno 
Za vse damice zeljne kozuhov.

Filmcek, ki je ze nekaj casa nazaj obkrozil svet. Je najbrz le eden izmed mnogih drugih prizorov, ki (na zalost) niso posneti.

Nalagam ...
OBDOBJE (1. 2008)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
dec (1) nov (2) okt (1) sep (1) jul (2) jun (1) maj (2) apr (2) mar (18) feb (4) jan (2)
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms