logo

sob, 21.apr.2012 / 13:13

Prekmurje tour 2012

Ta vikend smo šibali na že 4. tradicionalni Prekmurski kolesarski vikend - letos kot novoustanovljeno kolesarsko društvo Raketa ;). V bistvu smo šibali že v četrtek, ko je po 10h zvečer planiran obvezen postanek v Elvis baru v Murski Soboti. Okoli polnoči, mogoče malo čez, pridemo do Tešanovcev, h Goranu domov, kjer nam njegova mama vedno pusti presenečenje. 

Klobasa
Goranova mama vedno poskrbi, da ob nočnem prihodu ne gremo spat lačni ;). Sicer se ponavadi po pozni večeeji zavleče še v kleti. 

Dan 1. - Ormož - Ljutomer - Tešanovci

Plan za prvi dan je bil min. 60km, računali pa smo cca. 80km, a vse je seveda odvisno od tega, kako se zaplete na postankih. Do Ormoža smo šibali z vlakom, kjer smo naleteli na snemalno ekipo, ki je delala prispevek o železnicah.. Kdaj točno bo posnetek predvajan še povem, ampak mislim da je 8. maj ;)

Vlak
Železniška postaja Murska Sobota

Nekje pri Jeruzalemu so se začele prve komplikacije. Sonček, terasa in dobro vino.. kakorkoli, smo se nekako izvleki iz situacije in uspeli nadaljevat pot.. :) Letos mi ni ratalo preveč fotkat, ker smo zaradi postankov morali držati tempo.. zaključili smo s 70km ;) Ormož - Ljutomer - M. Sobota - Tešanovci. No, pozno popoldan smo šli mimo večjega nasada oljčne repice.. mi ni dalo mira, sem se moral ustavit in fotkat. Fotko najdete med dnevnimi na Fotofobiji :) 

Postanek
Postanki se znajo včasih zavlečt.. ;)

Dan 2.  - Goričko

Danes se je ekipa odpravila proti Cankovi in naprej po goričkih gričih čez katere se vrnejo proti Tešanovcem. Jaz sem z vročino in kašljem ostal doma, zato tudi pišem blog ;). Me je kuhalo že včeraj na štartu, a sem stisnil zobe. Sicer pa ni hudega, zdaj začnemo kuhat bograč, z Goranovim očetom pa vsaketoliko preveriva temeperaturo vina v kleti :p.

pet, 7.avg.2009 / 20:54

Krka

nullnullnull
nullnullnull

sob, 27.jun.2009 / 10:15

Cvičkmuha

nullnullnullnull
nullnullnullnull

sob, 27.jun.2009 / 9:26

Štorklja

Sončila se je med Zburami in Škocjanom :)
nullnull
nullnull
Nalagam ...
ZNAČKE (kolesarjenje)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms