logo

sob, 31.okt.2009 / 12:01

Jebena goska očitno noče z dvorišča?

znacke: obvestilo  goska 
Kake 2 tedna nazaj na oglasi deski v bloku zagledam spodnji napis. Še vedno mi ni jasno, če se avtor sporočila dela norca iz ljudi v bloku, ali pa dejansko ne zaleže več normalno sporočilo, ampak se moraš pri pisanju spustit na nivo vrtca, da ljudje dejansko sprocesirajo sporočilo.

Načeloma bi v normalnih okoliščinah zalegnlo npr. "Prosimo ne hranite goske v atriju, saj jo s hranjenjem tam zadržujete." Nevem, nisem nek slovenist, ampak se mi zdi da bi zaleglo.

Očitno se človeštvo res poneumlja točno tako, kot nam to prikaže Mike Judge (sicer avtor Beavis and Butt-head-a) v filmu Idiocracy : trailer :) vreden ogleda..


null

sob, 17.okt.2009 / 20:33

Vlačič je kriv, da se ljudje po avtocestah vozijo kontra?

Nism že nekaj časa nič spisal. Kaj čem, gužva. Sem pa nekaj dni nazaj na naslovnici semizdi da žurnala zagledal članek o vožnji slovencev v napačno smer. Spodaj pod sliko pa napis, da naš minister, država in še nevem kdo za to ne naredijo nič.

Zdj pa da se ne delamo norca. Recimo, da si res zamišljen, v službi te jebe direktor, veš da žena skače čez plot in včeraj te je zajebal res dober prijatelj. Res zamišljen fališ  in malo preostro zaviješ levo. OK.. čez 5 sekund te čaka nevem cca. 3x4m velika kontrastna tabla na kateri je narisana roka in napis STOP oz. napačna smer ali nekaj podobnega.. ajde, recimo da si zamišljen in misliš, da je reklama za loto ali tabla za Mkdonaldz, nakar prideš na avtocesto in se vključuješ z leve strani in kontra ti folk blenda. Če do te točke nisi dojel, da nekaj ni vredu potem ti drugega ne preostane kot da pritisneš po gasu in se čudiš idiotom, ki ti blendajo.

Podatek, da vsak dan en slovenec vozi kontra ne pove nič :p Je to 365 takih na leto ali 5, ki to počnejo tedensko in jim država ni sposobna vzet izpita :) Če ma država kaj za poštimat, je to to, da se ne ponavljajo zgodbe "povzročitelj nesreče je bil že 37x kaznovan"..

Pobudniku tega napisa pod sliko pa predlagam, da vzame stolček gre do prvega krožnega križišča in 2 ure opazuje promet. Odlična prilika za članek z naslovom "Kdo tem ljudem daje izpit za avto?"

Nalagam ...
OBDOBJE (10. 2009)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
dec (9) nov (3) okt (2) sep (5) avg (10) jun (5) apr (1) mar (3) feb (10) jan (17)
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms