logo

pon, 30.maj.2011 / 19:42

Dnevna fotka

Same obljube so me s tem blogom ;). Prejšnji teden sem jih spet slišal, češ da je Dnevna fotka zdaj izgovor, da ne rabim pisat bloga. Izgovor samemu sebi seveda, jokal itak ne bo nihče, če ga ne pišem, a ker vas nekaj še vseeno zahaja sem, je res nefer da stagnira ;)

Frendica sicer pravi naj se držim krajših zapisov, ker da sta tista dva od Londona predolga. Itk. Preveč informacij v današnjih časih škodi, ker je vseskupaj že prenasičeno, še posebej s personaliziranimi FB statusi; brišem si rit, pravkar jem makarone.. ipd.

Dnevna fotka!Ideja za dnevno fotko je sicer prišla že pred časom, še posebej zato, ker nimam časa sproti updejtat albumov in je tako z dnevno fotko vsaj nekaj novega. Ideja da vsak dan objaviš eno fotko seveda ni nova, podobne zadeve že obstajajo, a največkrat le leto dni oz. objave za določem čas, sam pa bi rad objavljal dokler bi šlo .. če bo zneslo seveda ;)


Včerajšnja dnevna fotka s Krasa.

Edina dilema, ki me še muči je, ali objavljat izključno fotko tistega dneva, ali pa včasih poguljfam in objavim arhivsko, ker tisti dan pač nisem fotkal. Tako bi teoretično moral spustiti dan, kar pa je za nekatere frende nesprejemljivo ;).

V bistvu sem v dilemi tudi glede sharanja fotk prek FB, ker izredo nerad pacam po že tako zasranih wallih oz. zidovih, a če folk pisari svašta, potem ena fotka na dan ja ne škodi ;) Sicer pa vedno obstaja Hide! Same jebene dileme ..in evo, spet preklinjam. Sem pa pogrešal to res..poslušam vsak glede reform, davkov in Sazasa.. pa moram malo spravit ven iz sebe.

Od danes tako ne zapostavljam več bloga, niti fotoalbumov na fotofobiji, res ;)  

Nalagam ...
OBDOBJE (5. 2011)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
nov (1) avg (1) jul (1) jun (1) maj (1) mar (2) feb (1) jan (2)
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms