logo

sob, 26.maj.2012 / 12:17

Fantovščina, poročno vabilo in lovljenje vzhoda

Lux ga je danes najebal. Konkretno! Sam si je kriv, kaj pa se poroča ;) Sicer imam čuden občutek, da sem ga kot priča nasrkal tudi sam, iz Kopra namreč nisem mogel resno zorganizirat fantovščine, zato so programski del glede na skupne telefonske ideje sestavljalali povabljenci. Pestro bo v vsakem primeru ;)

Fotke za poročno vabiloPred kratkim sem oba z Nino tudi pofotkal za vabilo, ki pa sicer ni bilo točno tako, kot sta si ga najprej želela.., ker se itak vedno kaj zakomplicira, tokrat z dimenzijami oz. stilom vabil :) No, Nina pravi, da so bili itak vsi tako navdušeni nad fotkami, da drugega sploh niso gledali.. S pohvalami in komplimenit se ne znajdem najbolje, zato tega ne bom komentiral ;) Sem pa seveda vesel :p


Časa je bilo malo, scalo je za popizdit, lokacije nismo imeli točno naštudirane, skratka malo smo improvizirali, kar pa je ponavadi najbolje ;)

Valjanje po premočeni traviFotkali smo se v dežju, očitno usojeno, saj smo fotkanje prav zaradi dežja 2x prestavili. A kot pravim sam, dež je zakon, fotke v njem pa toliko boljše, čeprav je ravno pri večini, ki smo jih naredili, samo malce rosilo. Če smo zjutraj težili za sonce, smo potem težili naj se vsaj vsuje, če že pada, da bojo fotke toliko lepše.. pa nič od scanja ;)  


Meni je bila bolj všeč fotka na cesti, zato sta mi poslala tole v premočeni travi..;) Na koncu se namreč nista mogla odločit za eno, zato sta polovici povabljenih poslala eno fotko, drugi polovici pa drugo ;)

 

Počakajmo, da sonce zaokroži ;)Zaokroži sicer zemlja, ampak ok ;) To, da precej rad fotkam sončne zahode in vzhode se razbere že iz dnevnih fotk, še bolj zabavno pa je, ko sonce počakaš ;) Včasih je treba navit uro, včasih čakaš in vmes zaspiš, no včasih pa za spanje ni časa.

V začetku maja sem prvič letos ujel sončni vzhod po sončnem zahodu.. z bando smo se odpravili do Poreča, kjer je nastala tudi fotka: Hej, draga, to bo nora fotka svetilnika ;) No kasneje je tam nastal tudi spodnji zahod. 

Zahod Rovinj
Sončni zahod v Poreču, levo od sonca se vidi svetilnik z omenjene dnevne fotke.

Zabredli v American baruNo, na poti domov smo se ustavili tudi v Umagu, kjer večrat spijemo pivo ali dve, tokrat pa se je malce zavleklo. V tamkajšnjem American baru je koncertiral band, katerega ime sem sicer pozabil, so pa špilali rockabilly rocknroll.. ;) Dobra glasba, preprosti ljudje in totalno zakajen prostor.. res nostalgično ;)

Vzhod v Umagu
Glasbo so stišali ravno ob pravem času.. Sem lahko v miru poškljocal še jutrajni vzhod ;)


Vzhod v Umagu
Vzhod v Umagu, medtem ko so šibali po burek, sem se naslajal nad jutranjimi barvami

Za nejasno napisane besede in tiskarske napake je kriva brzina, se mi mudi smejaht Luxu, bom pa vsekakor poročal o dogodkih ;)

sre, 25.apr.2012 / 21:43

Prekmurje tour 2012 - klet, bograč, Mura, mlini in kolesnice

Da nadaljujejm, kjer sem končal. Drugi dan sva z Goranovim očetom redno preverjala temperaturo vina v njihovi kleti. Se mi zdi, da vse štima, tudi zmanjkalo ga ne bo do nove trgatve. Čez dan smo skuhali še bograč, Irena (vedno opevana mama) pa je presenetila z njenim tenstanim krompirjem. Za oblizat prste. Mi sploh ni bilo žal, da nisem mogel na kolo drugi dan. (O njenem krompirju in trgatvi v prekmurju več v zapisu Trgatev Prekmurje 2010)

Vino
Klet sicer ni velika, trije tako veliki sodi so notri.. je pa toliko bolj prijetna ;) Jeseni pomagamo pobrat in stiskat, potem pa čez leto pridno preverjamo temperaturo ;)

Dan 3 - Sončni vzhod, spust po Muri in piknik

Tretji dan sem potihem računal, da mi bo ratalo vstat pred sončnih vzhodom in malo pofotkat.. in dejansko je ratalo, brez alarma ;) Sončni vzhodi na tistih ravninah so res nekaj posebnega.. vsakič, ko smo tam, se potrudim in se vsaj en dan zbudim prej.. oz. po možnosti počakamo kar v kleti, da sonce pride ven ;)

Vzhod
Sončni vzhod - Tešanovci, Moravse Toplice

Nekaj podobnih fotk tako že imam. Lanski vzhod najdete med dnevnimi fotkami na Fotofobiji - Dan 11: Jutrooooo, sem pa objavil tudi več fotk vzhoda v albumu Prekmurje: neskončnost.

Tale druga fotka vzhoda me je stale lepe fotke srne, ki je stala 10m stran v grmu.. in je seveda začela tečt, ko je slišala *škljoc* ;)

Vzhod
Sončni vzhod - širokokotna ;)

No, kljub temu, da mi je ena ušla, sem na srečo naletel še na eno, oziroma kar dve.  Srn je pred vzhodom, pa tudi čez dan ogromno..pridejo zelo blizu, a obenem hitro zbežijo.. lepo pa jih je tudi gledat, ker tečejo čez travnike in polja, ki so praltično neskončna :)

Srna
Težko jih dobiš blizu.. tečejo za popizdit hitro ;)

Po srni sem naletel še na polja s kolesnicami.. tam se pa čas ustavi. Sicer niti nisem naredil veliko fotk..  bolj sem gledal in hodil proti domu.. :) Eno imate spodaj, drugo pa sem včeraj objavil na Fotofobiji med dnevnimi fotkami - Vedno lepe - Kolesnice.
 

Kolesnice
Kolesnice

To je to.., popoldan smo z gasilci in njihovim gumenjakom pičili še po Muri.. med drugim tudi mimo znanega Babičevega mlina, kjer si lahko ogledate, kako so mlini dejansko delovali.. ;) Sledil je še piknik kjer... ah, raje nebi ;) Šibam. 

p.s. Deli za kolo na Brolu v Kopru


Danes sem šel mimo Brola v Kopru, če kdo rabi še kak del, pedala so še ostala..;) Mogoče malce za nasmejat, ampak tale fotka dejansko odraža stanje v državi.. :)

sob, 21.apr.2012 / 13:13

Prekmurje tour 2012

Ta vikend smo šibali na že 4. tradicionalni Prekmurski kolesarski vikend - letos kot novoustanovljeno kolesarsko društvo Raketa ;). V bistvu smo šibali že v četrtek, ko je po 10h zvečer planiran obvezen postanek v Elvis baru v Murski Soboti. Okoli polnoči, mogoče malo čez, pridemo do Tešanovcev, h Goranu domov, kjer nam njegova mama vedno pusti presenečenje. 

Klobasa
Goranova mama vedno poskrbi, da ob nočnem prihodu ne gremo spat lačni ;). Sicer se ponavadi po pozni večeeji zavleče še v kleti. 

Dan 1. - Ormož - Ljutomer - Tešanovci

Plan za prvi dan je bil min. 60km, računali pa smo cca. 80km, a vse je seveda odvisno od tega, kako se zaplete na postankih. Do Ormoža smo šibali z vlakom, kjer smo naleteli na snemalno ekipo, ki je delala prispevek o železnicah.. Kdaj točno bo posnetek predvajan še povem, ampak mislim da je 8. maj ;)

Vlak
Železniška postaja Murska Sobota

Nekje pri Jeruzalemu so se začele prve komplikacije. Sonček, terasa in dobro vino.. kakorkoli, smo se nekako izvleki iz situacije in uspeli nadaljevat pot.. :) Letos mi ni ratalo preveč fotkat, ker smo zaradi postankov morali držati tempo.. zaključili smo s 70km ;) Ormož - Ljutomer - M. Sobota - Tešanovci. No, pozno popoldan smo šli mimo večjega nasada oljčne repice.. mi ni dalo mira, sem se moral ustavit in fotkat. Fotko najdete med dnevnimi na Fotofobiji :) 

Postanek
Postanki se znajo včasih zavlečt.. ;)

Dan 2.  - Goričko

Danes se je ekipa odpravila proti Cankovi in naprej po goričkih gričih čez katere se vrnejo proti Tešanovcem. Jaz sem z vročino in kašljem ostal doma, zato tudi pišem blog ;). Me je kuhalo že včeraj na štartu, a sem stisnil zobe. Sicer pa ni hudega, zdaj začnemo kuhat bograč, z Goranovim očetom pa vsaketoliko preveriva temeperaturo vina v kleti :p.

ned, 25.mar.2012 / 22:32

30-tka, policaj, pooblaščenka in smetovno povabilo

Ha! Jou ;) Glede na to, da smo danes naštelal uro naprej, lahko spet začnem pisarit po blogu. Saj ne da prej ni šlo, ampak že 1 mesec sem glasen, da po 30-tem začnem pisat redno. In evo, začel sem.

Pihalni orkester Najprej bi se rad posebej zahvalil mini pihalnemu orkestru, ki mi je v torek, 28.feb za 30 let zagodel na klarinet. Neprecenljivo! In sploh nisem sarkastičen, da ne bo pomote ;). Hvala tudi klapi za obisk. Zahvala pa gre tudi policistu, ki mi je okoli polnoči napisal položnico za javni red in mir. Lahko bi nas opozoril, da smo malce preglasni, pa bi šli ven iz stanovanja ;)..  ampak opozoril očitno več ni, država rabi keš, zato daleč od tega, da krivim njega.., prej nas ;) OK, vseeno. Če bi bil jaz policaj in bi imel on 30 let, bi mu sigurno pogledal skozi prste.

Torta za rojstni dan
Torta in klarineta. Pojedli smo tudi vosek :p 

Jutranje fotkanje ;) Življenje po 30-tem se je začelo kar zabavno. Nekaj ur po tem, ko sem zakinkal za šankom, sem moral biti že v Lj, kjer sem fotkal informacijsko pooblaščenko Natašo Pirc Musar za intervju v Kažinu. Malo me je kuhalo, ampak v bistvu sem fotkal tudi že bolj slab, fotke pa so ratale kar ql ;)


Kljub temu, da sem bil malo odsoten, mi je uspelo ujeti večino precej zanimivega intervjuja.. Na koncu sem jo prosil še za portretno fotko, pa seveda ni šlo brez smeha ;)

Hvala za darilo! ;)No, hvala tudi vsem, ki ste v soboto prišibali na žur. Bilo je lepo, upam, da tudi vam ;) Hvala za vse, predvsem pa za nov objektiv, ki ga že pridno uporabljam. Ravno danes sem z njim škljocal Tilna.

Tilen
Tilen v Simonovem zalivu ;)

Smetovno povabilo Še eno zabavno fotkanje sem imel pred dnevi. S stolpa na Titovem trgu v Kopru sem namreč fotkal človeško drevo - naslovnico za vabilo na letošnjo akcijo Očisitmo Slovenijo. Idejo je dal Tomaž Pančur, se ne motim ne? ;)

Smetovno povabilo, vabilo na akcijo Očisitmo Slovenijo 2012
Vabilo Geografskega društva EGEA Koper na vseslovensko čistilno akcijo Očistimo Slovenijo.

To je za 1x to.. ;) Zdaj se bom itak oglašal redno :p

tor, 22.nov.2011 / 19:45

Blagoslov vina, razstava, Kras in lepe barve

znacke: kras  razstava 

hej ;)

Del, da nism že ne vem kolko časa nič spisal in da nimam časa in ne vem kaj, danes spustim, ker nima smisla prodajat teh pravljic, ki jim itak noben več ne verjame. Ampak jebatga, tako to je ;). 

Saj ne da se danes oglašam s kako extra zanimivo temo, ampak vseeno. Famoznega 11.11.11 ob 11 in 11 minut, za sekunde nisem siguren, so v Dutovljah na Krasu krstili novo vino. Baje so ga tudi probali ;). Ker so bli v Turističnem društvu dokaj navdušeni nad lansko in letošnjo razstavo v času Praznika terana in pršuta, so predlagali, da bi tudi za krst poštimali kako galerijo, povezano z vinom, Krasom itd. 

Blagoslov vina Vino so blagoslovili skupaj z Bratovščino svetega Martina, ki je svobodna in neodvisna skupina domoljubov in ljubiteljev vina, ki deluje v smeri izboljšanja  kulture uživanja vina ter promocije slovenske vinske stvarnosti in tradicije v domovini in na tujem. Ob tem se zavzemajo tudi za zmerno in odgovorno uživanje vina in žganic. ;) In da slučajno ne pozabim. Delujejo v smeri izvedbe vseslovenskega Martinovega vinskega festivala, z vrhuncem dogajanja na dan svetega Martina, obenem pa se zavzemajo, da 11. november postane tudi slovenski državni praznik in dela prost dan!

Fotke za razstavoVečino dobrih fotk sem že objavili ali na blogu, ali tam, na teh razstavah, zato je bilo treba poškljocat nekaj novih, in to je na Krasu precej zahtevno opravilo. V kleti se rado zavleče.. zgubiš občutek za čas.. po drugi strani pa ne zmanjka motivov in po kaki uri ali dveh, ti še tisti, prej nezanimivi motivi, ratajo precej zanimivi, umetniški bi se temu lahko reklo.. ;)

Vse skupaj je tako trajalo dva dni, ker smo se prvi dan ustavili samo v eni kleti (Vina Štoka, obvezen postanek, če boste pohajali po Krasu. Norodobra vina, sploh pa norodober Rose in Teran), ampak v bistvu se je zakompliciralo že prej, že dan prej.., a to je spet druga zgodba. Drugi dan sem preventivno šel fotkat kar sam z avtom, da nebi bilo komplikacij, nisem pa škljical samo kleti ampak tudi Kras, ki je jeseni noro lep.

Ruj
Ena od dnevnih fotk, ki je nastala med fotkanjem za razstavo, podobna je tam tudi razstavljena.

Razstava je v na Bunčetovi domačiji v Dutovljah (center na parkirišču) in bo tam še slab mesec. Če se peljete mimo in če imate čas.. poglejte ;). Nekaj fotk z razstave pa pripopam spodaj.

p.s. Hvala TD Kras, Vinarstvo Tavčar Marjan (obvezen postanek v Dutovljah na placu), Vina Štoka, Vinarstvo Ravbar, Lea ter cimru za prevoz in potrplenje, ni mu bilo hudega ;)

nullnullnullnullnullnullnullnullnull
nullnullnullnullnullnullnullnullnull

pet, 12.avg.2011 / 14:04

Kras, teran, pršut in fotke

znacke: kras  teran  pršut 

Jou, hej, helou.

Evo mene, čisto na hitro. Glede na to, da sem bil lani grajan, ker nisem nič povedal o moji prvi razstavi nasploh, razstavi na Krasu, letos ne ponovim napake ;). 

No letos imam kar dve, in sicer prva že stoji v TIC-u (center Dutovelj, na placu), tam kjer lani, razstavljene so splošne fotografije Krasa. Druga, ki bi jo moral ravnokar postavljat, pa še vedno sedim in buljim v ekran, pa bo v Osnovni šoli poleg glavnega prizorišča letošnjega že 41. Praznika terana in pršuta, ki se začne danes zvečer z Rockom na Krasu. Še prej pa seveda deci terana pri Vina Štoka! ;)

Tam so oz. bodo razstavljeni utrinki iz lanskega jubilenjega 40. praznika, predvsem so to fotografije kmečkih vozov s tradicionalne povorke. Bi še kaj napisal, pa še iščem glavo po stanovanju.., skratka, nekaj fotografij je spodaj.

In seveda še današnja dnevna fotka, Trstelj, žal arhivska, ker sem bil včeraj zabarikadiran pred ekranom od zore do skoraj zore :). Je pa ena izmed teh, ki je na razstavi. Šibam.. :) 

nullnullnullnullnullnullnull
nullnullnullnullnullnullnull

tor, 5.jul.2011 / 23:30

Zihercapikakom - prva virtualna plata

znacke: sharks  bigi  kocka 

Sej ne da mi je ratalo spet nekaj spisat ;). Sem se imel namen oglasit že po Šrotu, pa teden prej po Rock Pečicah in še eni odtrgani poroki, pa kurc, nič od tega.

V bistvu tudi to danes ni ravno novost, ampak vseeno. Sharks in Bigi, nekdanja člana Kocke sta recimo temu izdala prvo virtualno plato z naslovom Zihercapikakom.

Sharks Bigi
Shakrs in Bigi sta nekdanja člana skupine Kocka - Kranjskogorske rap skupine, ki je izdala dva albuma. Vsi člani so še vedno bolj ali manj povezani z glasbo.

Virtualno plato sta spekla, ker je slovensga glasbena scena, kakršna pač je, sploh pa bi Ziherca slej ali prej končala na mp3-jih, tako da sta jih enostavno dala ven kar sama.

Kakorkoli. Za Ziherco smo najprej naškljocal nekaj fotk, potem sem jima poštimal še pejdž, ki ga najdete na naslovu Ziherca.com. Črno-bel je zato, ker je narejen ponoči, v slabi vidljivosti in rekordnem času - hec  ;).

Sam sicer nisem v rap vodah, ampak nekaj komadov res pade v uho, tako da priporočam ;). Na plati med drugim najdete nekaterim že znan Sharksov komad Za Pop ql.., kjer se loti naše wannabe VIP scene.

To je to, grem. Aja, pred dnevi smo praznovali Dan državnosti, letos z geslom, Danes so dovoljene sanje, jutri bodo obdavčene, današnja dnevna fotka pa je z včerajšnjega štarta ekipe, ki se je peš odpravila iz Kopra v Novo mesto ;)

Še Sharskov komad z virtualne plate, druge najdete na strani Ziherca.com

   

čet, 2.jun.2011 / 0:25

Mama, poročil se bom!

Mama brez panike, ni tako kot piše. Februarja sem bil poročna priča na Duletovi poroki, eni takih, všečnih, drugačnih. Take imam rad ;)

Dule pegla
Zjutraj je bila še cela štala, Dule je peglal, Maja si je šivala obleko.. jaz, jaz sem panično spraševal, če me bo kdo čudno gledal, ker imam eno vezalko belo drugo pa rdečo ;)

Dule in Maja sta na Ljubljanski grad zvlekla ožjo familijo pod pretvezo, da bo Alja, Majina sestra, tam praznovala rojstni dan (ga tudi je) in da bosta obenem praznovala še njuno obletnico. 

Zbrani smo nato utihnili in onadva sta izustila – amm, midva se bova - poročila.., zdaj.. Niti ne bom opisoval izrazov in dogajanja, ker sem vseskupaj posnel. Zvoka žal ni, ker sem dan prej fotič posodil Happy-ju, ki je v Stožicah snemal nekaj za Elan, izklopil zvok in seveda nič povedal.

 

Kdo je Dule? Dule je frend že od otroštva, računalniški geek, ki pa ni bil vedno tak geek, a zadnje čase gre v ekstreme. Navdušil me je nad skejtanjem, filmi, me zvlekel na Simobil, nato pa sam prešaltal nazaj na Mobitel in še bi lahko našteval. Btw. Prvi Simobilovci smo bili jebene stranke. Ostale si klical za 50sit/min, tebi so pa itak vsi samo zvonili, ker smo bili še predragi.


Z duletom pred Borovcom, 2001.

 

A je to.Redno sva hodila tudi na Jesenice v kino. 1000 SIT za karto, prevoz in 5 paketov smokijev, tistih legendarnih rdečih. Ni bilo lepšega ;). Poleti sva služila denar z deli okoli stanovanjskih hiš.. kosila travo, farbala balkone, brusila, žagala.. v bistvu identično poslom Pata in Mata iz risanke A Je To, le da sva delala še večje pizdarije. Smeha ni manjkalo niti en dan ;).

manc
Dule, se mi zdi, da sem se naslonil na pobarvano ograjo, dej poglej..?. Dule, se mi zdi, da mi je farba s stropa kapnila na zob, dej poglej, mam kej a, a, a?

Delala sva tudi v avtopralnici, kjer prav tako ni manjkalo scen. 1x sva enemu tipu, ki nikoli ni hotel odzdravit, v veliki, vlažni, temačni garažni hiši, v kateri je bila tudi avtopralnica, izklopila vse luči. Revež je bil čisto v notranjosti garaže, za bonus pa sva mu  vklopila še srhljivo glasne protipožarne ventilatorje. V bistvu je zgledalo grozno že iz kontrolne kabine, kjer sva videla dnevno svetlobo.. kaj se je dogajalo z njim tam notri, si nočem niti predstavljat. Kaj pa ne odzdravlja, naduvano-prepotentna fina rit.

Lahko bi pisal te štorije v nedogled, a se moram držat kratkih zapisov, kot mi je bilo naročeno ;). Pripopam pa še dve fotki.. :)

dule
Dule, zadaj Maja. Še neporočena. Čakamo na prihod ostalih..

 dule in maja
Dule in Maja, poročena ;)

pon, 30.maj.2011 / 19:42

Dnevna fotka

Same obljube so me s tem blogom ;). Prejšnji teden sem jih spet slišal, češ da je Dnevna fotka zdaj izgovor, da ne rabim pisat bloga. Izgovor samemu sebi seveda, jokal itak ne bo nihče, če ga ne pišem, a ker vas nekaj še vseeno zahaja sem, je res nefer da stagnira ;)

Frendica sicer pravi naj se držim krajših zapisov, ker da sta tista dva od Londona predolga. Itk. Preveč informacij v današnjih časih škodi, ker je vseskupaj že prenasičeno, še posebej s personaliziranimi FB statusi; brišem si rit, pravkar jem makarone.. ipd.

Dnevna fotka!Ideja za dnevno fotko je sicer prišla že pred časom, še posebej zato, ker nimam časa sproti updejtat albumov in je tako z dnevno fotko vsaj nekaj novega. Ideja da vsak dan objaviš eno fotko seveda ni nova, podobne zadeve že obstajajo, a največkrat le leto dni oz. objave za določem čas, sam pa bi rad objavljal dokler bi šlo .. če bo zneslo seveda ;)


Včerajšnja dnevna fotka s Krasa.

Edina dilema, ki me še muči je, ali objavljat izključno fotko tistega dneva, ali pa včasih poguljfam in objavim arhivsko, ker tisti dan pač nisem fotkal. Tako bi teoretično moral spustiti dan, kar pa je za nekatere frende nesprejemljivo ;).

V bistvu sem v dilemi tudi glede sharanja fotk prek FB, ker izredo nerad pacam po že tako zasranih wallih oz. zidovih, a če folk pisari svašta, potem ena fotka na dan ja ne škodi ;) Sicer pa vedno obstaja Hide! Same jebene dileme ..in evo, spet preklinjam. Sem pa pogrešal to res..poslušam vsak glede reform, davkov in Sazasa.. pa moram malo spravit ven iz sebe.

Od danes tako ne zapostavljam več bloga, niti fotoalbumov na fotofobiji, res ;)  

pet, 18.mar.2011 / 8:48

Sončnica s Krasa, Mladi pojejo, Devin in pogled na Jadransko morje ;)

Jou! Ker ta teden primankuje sonca, najprej ena lepa sončnica za dobrojutro oz. doberdan ;). Tale je slikana na Krasu, točneje v Dutovljah, lani avgusta. 

Sončnica

No, ampak to ni kr-ena sončnica. Že cel mesec hočem napisat, da od februarja naprej plačujem s sončnico iz Krasa!

Abanka nam je do lanskega decembra zastonj naprintala "custommejd" kartice, če si seveda to želel. Malo se je sicer zavleklo z izdelavo, ker so baje vsi navalili, ampak ok, je pri meni. ;).

kartinca

 

Mladi pojejo 2011 V sredo je Akademski pevski zbor Univerze na Primorskem (APZ UP), ki deluje v okviru Študentske organizacije Univerze na Primorskem (ŠOUP), v okviru Tedna Univerze na Primorskem orghaniziral tradicionalni koncert »Mladi pojejo 2011«. Tudi letos sem fotkal, in tudi letos so črnobele. Slike v galeriji Mladi pojejo 2011.

Mladi pojejo 2011
Mladi pojejo 2011 v koprskem Pokrajinskem muzeju

 

DevinPoleg koncerta pa so online tudi marčevske slike z Devina. Na fotofobijo moram zmetat še pol Istre in tri tone drugih albumov, zato druge, kot da začnem malo bolj redno updejtat, ni. Slike so v albumu Devin (Duino). Če imate čas, se splača it pogledat, če ne že zaradi naselja oz. obeh gradov, pa zaradi norega pogleda na morje ;) 

Devin
Noro lep pogled z gradu Devin

Med ogledom gradu smo nehote zalutali tudi na sosednjo posest in kmalu bi imeli debate s policijo, a nas je prijazna receptorka na gradu rešila ;)

Nalagam ...
ZADNJE OBJAVE
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms