logo

tor, 31.avg.2010 / 23:18

Moja prva razstava!

znacke: razstava  kras  dutovlje 

Heeeeeeeeeeeeeeeeeej! ;) Danes sem med vožnjo tuhtal in prišel do zaključka, da ne bom več zapostavljal bloga in svojih zvestih bralcev z mamo vret!

V bistvu imam na mizi cel spisek besed na teme, ki jih morm spisat. Med drugim o mački iz umaga, trdi koruzi, ribi v monotonem akvariju, netopirju, ki je priletel debatirat medtem, ko sem farbal pohištvo, študenskem delu oz. demonstracijah in šeenepar.

Demonstracije so šle sicer že mimo in tema ni več aktualna, ampak, glede na to, da sem imel v glavi že cel roman ga moram vsaj stisnit v stavek ali dva: Če študent zaradi takšnih ali drugačnih razlogov študira 15 let, je to njegova stvar, dokler ne zlorablja statusa. Da pa vi v 21. stoletju, ko lahko to sekuno prek neta iz Chine naročim tri pare bombažnih nogavic, niste sposobni vodit evidence, če je bil študent že vpisan na drugi Univerzi, oz. še huje v isti Univerzi na drugem faxu, potem pa nevem kaj je tle čudnega?, sej pravim, je za predebatirat, ampak škoda časa.

Skratka, v Dutovljah imam že cel mesec razstavo, in to prvo tako večjo. Nekateri so sicer malo jezni name, ker sem kar tiho in nič ne povem, a tako to je pri meni. Povem zdaj:p

Če boste tavali po Krasu, se lahko ustavite v Dutovljah in si v Bunčetovi domačiji (v centru ob glavni cesti) pogledate moje umetnine z lanskih Kraških iger oz. 39. Praznika Terana in Pršuta. Še kak mesec bojo sigurno gor.

Eko, par sem jih napopal sem, druge so v Dutovljah :p

nullnullnullnullnull
nullnullnullnullnull
Nalagam ...
OBDOBJE (8. 2010)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
dec (3) nov (6) okt (6) sep (5) avg (1) jul (4) jun (1) maj (7) apr (7) mar (17) feb (15) jan (3)
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms