logo

čet, 29.apr.2010 / 15:49

Suljo star četrt stoletja, stadion nabito poln

znacke: suljo  bela krajina 
Po težkih pogajanjih v petek na osmici smo zjutraj pikirali v Belo krajino. Suljo je praznoval 25 let. Špricer in tisti pravi južni čevapi, folk, ki ga nisem videl celo večnost in belokranjske legende :)_

O placu sploh nebom zgubljal besed. Mir, narava, zraven Kolpa.. noro. Nisem nekaj fotkal, ker mi špricer, Killer, ki je objavljen spodaj, in turnir v basketu niso dali mira, tako da je fotič bolj ali manj počival.

No, 1x zvečer, ko sem po basketu "srkal" <- goutal hladen špricer, pogledam desno in vidim, da so fantje, sicer zagreti pristaši Splitskega Hajduka, po hitrem postopku vzpostavili vzdušje nogometne tekme. Nič jasno. Kake 10 sekund sem cincal med špricerjem in fotoaparatom, ampak so me dim in barve premamile :)

Zadnja slika je izven konteksta, vem ja. To je Zofka, no vsaj jaz sem ji dal tako ime, lahko da ima drugega, ampak dvomim, da je kdo tolko nor, da bi jo imenoval. V bistvu sem ji hotel v to njeno kariolo podturit sodček rdečega, in tako tihožitju dan nek smisel, ampak je bil sodček prevelik, oz. kariola premajhna, tako da je ostalo samo tihožitje. "Zofka s kariolo"
nullnullnullnullnullnull
nullnullnullnullnullnull

pon, 26.apr.2010 / 9:58

Račka ga je najebala

Star en mesec pa že prefrigan in dela pizdarije ;). Odnese copate, majice, račke in vse kar mu pride pod zobe. Slikan v Beli krajini na Suljotovem rojstnem dnevu.
nullnullnullnull
nullnullnullnull

čet, 20.avg.2009 / 2:12

Ana

znacke: ana  bela krajina  jaka 
null
Nalagam ...
ZNAČKE (bela-krajina)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms