logo

pet, 18.mar.2011 / 8:48

Sončnica s Krasa, Mladi pojejo, Devin in pogled na Jadransko morje ;)

Jou! Ker ta teden primankuje sonca, najprej ena lepa sončnica za dobrojutro oz. doberdan ;). Tale je slikana na Krasu, točneje v Dutovljah, lani avgusta. 

Sončnica

No, ampak to ni kr-ena sončnica. Že cel mesec hočem napisat, da od februarja naprej plačujem s sončnico iz Krasa!

Abanka nam je do lanskega decembra zastonj naprintala "custommejd" kartice, če si seveda to želel. Malo se je sicer zavleklo z izdelavo, ker so baje vsi navalili, ampak ok, je pri meni. ;).

kartinca

 

Mladi pojejo 2011 V sredo je Akademski pevski zbor Univerze na Primorskem (APZ UP), ki deluje v okviru Študentske organizacije Univerze na Primorskem (ŠOUP), v okviru Tedna Univerze na Primorskem orghaniziral tradicionalni koncert »Mladi pojejo 2011«. Tudi letos sem fotkal, in tudi letos so črnobele. Slike v galeriji Mladi pojejo 2011.

Mladi pojejo 2011
Mladi pojejo 2011 v koprskem Pokrajinskem muzeju

 

DevinPoleg koncerta pa so online tudi marčevske slike z Devina. Na fotofobijo moram zmetat še pol Istre in tri tone drugih albumov, zato druge, kot da začnem malo bolj redno updejtat, ni. Slike so v albumu Devin (Duino). Če imate čas, se splača it pogledat, če ne že zaradi naselja oz. obeh gradov, pa zaradi norega pogleda na morje ;) 

Devin
Noro lep pogled z gradu Devin

Med ogledom gradu smo nehote zalutali tudi na sosednjo posest in kmalu bi imeli debate s policijo, a nas je prijazna receptorka na gradu rešila ;)

sre, 31.mar.2010 / 22:47

Promocija novega CD-ja APZ UP »Mysterium«

znacke: apz  mysterium 
V avli palače Armerija Univerze na Primorskem je Akademski pevski zbor Univerze na Primorskem (APZ UP) predstavil CD s posnetki, ki so nastali v v 2008 in 09 in so združeni pod imenom »Mysterium«

Zboru lahko sledite na njihovem blogu: Kje so moje note?
nullnullnullnullnull
nullnullnullnullnull

sre, 17.mar.2010 / 16:25

Mladi pojejo 2010, Pokrajinski muzej, Koper

Akademski pevski zbor Univerze na Primorskem (APZ UP), ki deluje v okviru Študentske organizacije Univerze na Primorskem (ŠOUP), je v okviru Tedna Univerze na Primorskem organiziral tradicionalni koncert  naslovom »Mladi pojejo 2010«.

Poleg APZ-ja so nastopili še Goldinar in Kraški slavček.

Tako kot lanskim, sem tudi letošnjim pobral barve, slikano vse brez flasha (čeprav je svetloba za se zjokat, so bili predobri, da bi jih slepil z bliskavico :p)
nullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnull
nullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnull

čet, 11.jun.2009 / 19:22

Akademski pevski zbor Univerze na Primorskem - 5. letni koncert

nullnull
nullnull
Nalagam ...
ZNAČKE (apz)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms