logo

čet, 11.nov.2010 / 18:32

Škisrunda! Pazi, ker gre šnops čez!

Prek vikenda smo na Dolenjskem vžgali tarok maraton. Igrali smo tarok in pili čaj.

OK, lažem. Čaj smo mešali s še nežveplano šmarnico, včasih pa je nalivalec čaja zatajil. Nalivalec šmarnice ni zatajil niti 1x. Kuhali smo tudi šnops, tu pa se moj zapis tudi konča, ostanejo samo še slike. Slik, ko igramo tarok žal ni.

p.s. prvič: Smo pa res igrali tarok, in to dva dni, vmes smo samo jedli (ene 6x na dan so nas futrali) in šli na eno dvourno turo v gozd in med trte ;)

p.s. drugič: Lin in Bob - generacija II že veselo plavata v akvariju, napišem kej jutri.

nullnullnullnullnullnullnullnull
nullnullnullnullnullnullnullnull

pon, 15.feb.2010 / 21:43

Mir in tišina.

Mogoče se bo slišalo čudno, ampak po novomeškem pokopališču se je res zakon sprehajat. Predvsem zato, ker je drugačno od ostalih.

Če boste kdaj blizu, se vam splača tja poslušat tišino. Sploh če je temačen zimski dan in se že malo temni.
nullnullnullnull
nullnullnullnull

pet, 7.avg.2009 / 20:54

Krka

nullnullnull
nullnullnull

pon, 28.jul.2008 / 12:24

Fotopub 2008

znacke: fotopub  novo mesto  rado   

Od 21.7 do 26.7 je v Novem mestu pod okriljem zavoda Lokalpatriot potekal 8 Fotopub. Gre za festival dokumentarne fotografije oz. fotografske delavnice, ki jih vodijo svetovno priznani fotografi. Skratka, huda zadeva in zame nekaj novega, saj gre predvsem za prikazovanje zgodb s pomočjo fotografije in ne slikanje posameznih kadrov oz posameznih motivov brez vsebinske povezave.

Rado novo mesto

Letos sem bil prvič, delavnico sem dobil kot darilo za rojstni dan in sem si jo sprva predstavljal čisto drugače, ampak sem brez besed! Na fotografijo začneš gledati čisto drugače, ustvariš si cel kup povezav in poznanstev, definitivno pa se naučiš veliko novega.
Moj mentor je bil Yann Mingard, res car, predvsem pa mi je bilo všeč to, da so vsi mentorji zelo preprosti in odprti :).

Ostali mentorji: Robert Knoth, Steve Forrest, Chris de Bode, J. B. Russell, Dieter Telemans, Uroš Abram in Uroš Zagožen.

Več o delavnicah in mentorjih najdete na spletni strani fotopuba. Če koga stvar zanima, naj si pogleda spletne strani in fotografije mentorjev, res vredno ogleda.

Glavna tema letošnjega fotopub-a je bila "human footprints". Na to temo je moral vsak izmed tečajnikov sestaviti in predstaviti zgodbo. Moja zgodba je bila "Returning home to Novo mesto". Slikal sem Radota (budalo, ki mi je delavnico podaril), ko se vrne domov v Novo mesto. Kako je vseskupaj izpadlo, si lahko pogledate v galerijah.

To je to. Festival pa priporočam vsem, ki jih zanima fotografija.

Nekaj ostalih zgodb s Fotopuba 2008: Marko Pirc - Cycles
: Peter Geršič - Sisters
: Jošt Franko - Weather matters

Nalagam ...
ZNAČKE (novo-mesto)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms