logo

tor, 27.mar.2007 / 1:35

Čas je denar?! :D

Premikamo ure!Spet pizdarija!, v nedeljo popoldan s stene uzamem uro, ji obrnem kazalc za 1 uro naprej in si mislim: a jebiga zdj. Pizda smo ljudje frajerji, premikamo nekaj kar se pač ne da premikat. Že tko mam poun kurac kreganja o tem kurčevem prehodu v novo tisočletje..

OK, recimo da je 2000 let nazaj bakica, ki je mela rdečo rutko in je nabirala čompe, rekla "pizda, ka ce bi zaceli štet leta". Res je, da je leta najbrž začela štet na podoben način kot krompir: 1 krompir, 2 krompirja.. 2000 krompirjev.., ampak, ko je bakica rekla ta stavek, je zacel čas tečt! Zato je po moji logiki leta 2000 novo tisočletje, ne?. Res, da je bakica takrat naštela 1999 krompirjev, ampak minilo je 2000 let, da jih je preštela 1999? važno je kok časa mine in ne kok časa je prestetega!. :p

Je mel aleksandr velkega?V bistvu bakice sploh ni blo, vse je ena sama pizdarija, nekdo se je spomnil, da smo začeli stet cajt ob njegovem rojstvu.. amm, pojma nimate kdaj se je rodil, če se sploh je. Pojma nimate kdo je bil Aleksander z velikim, kaj se mu je pletlo po glavi in kje vse je bil.. in cel kup drugih zgodovinskih dejstev?.. In o tem še danes piše na stotine knjig, na podlagi katerih se pol krega kdo ma prav in kdo se moti. Dans en enega butne z lopato po butari, pa pride ven 30 zgodb, kaj šele za 200 let nazaj, 300, 500, ali pa nekaj tisoč. Važno, da so vsi pametni, še bolj važno je pa to, da se to otrokom prodaja v šoli in žalostno je to, da otrok dobi cvek, če ne pove nečesa, kar v bistvu sploh ni dokazano!.

Kaj se danes dogaja v vojnah in politiki.. to kar nam pravijo mediji?.. In te pizdarije jih bojo spraševali v šoli pri zgodovini čez 300 let. In kako bojo oni mel pojma, kaj je dejansko res, če še zdaj noben nima pojma za kaj gre, kdo je v ozadju, kdo meša župo in kdo pije kdo placa. Samo sranje!

važno je to, da mi uro premikamo naprej pa nazaj.. pa, da grem jest zdj pot kovtr..
ait*

čet, 15.mar.2007 / 1:00

Kocka (kocka-hiphop.net) & fax?!

znacke: kocka  www 
Kocka z novim pejdžem!Ja končno je tle. Fantje so bili kar nekaj časa brez spletne strani in ker tko pač ni šlo več naprej, je blo treba nekj nardit ;). Sem si vzel 2 vikenda in jo spacal.. itak doma ni snega, drugega pa itak nimaš kej za delat.

Skratka stran stoji, vseč mi je, baje je tut njim, tko da je koza sita, vouku se pa nč ne da..;). So me pa fantje pršli obiskat v sredo na Mortadeljado v Speeda, ki jo je pri nas organiziral KGS (klub goriških študentov).. sem jih bil vesel, odkar sem spakiral v Koper jih vidim zlo zlo malo..

Res je, da me caka se ena večja spletna stran, ma mi kr pase, da sem se losal en kup stvari.. če delas več stvari na 1x te včasih kr zmanjka.., pozabljaš, še posebej če si ne pišes.. in to zna bit moj problem, da si skoraj nič ne pišem ;)
Nc, počasi začnem pisat diplomo in počasi končujem študij. Zapuščam tudi društvo STORM, katerega predsednik sem bil 4 leta.. no bolj kot naziv oz. funkcija (ne maram razvrščat ljudi po nazivih oz. činih) me je veselilo delo s prijatli, sošolci.. izkušnje in ljudi, ki smo jih spoznali, in vse pizdarije, ki smo jih počeli skupaj.. hja, ampak vsega je 1x konec ;). OK, vsega lih ne in pizdarije se dela še naprej.. ;)

Skratka, upam da bom mel kej vec ćasa, predvsem za pizdarije! Enkup idej se mi plete po glavi a kaj ko ni časa! :D mja, že nekaj časa me mika, da bi snemal parodije.. na fovšarijo in idiotizem v danasnji druzbi.. blah!.

lejtr*
Nalagam ...
OBDOBJE (3. 2007)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
dec (1) sep (1) avg (3) jul (2) jun (2) maj (1) apr (1) mar (2) feb (1) jan (1)
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms