logo

čet, 6.jan.2011 / 17:05

Fotofobija, novo leto in youtube repat

Helou,

Moram povedat, da mi je pred novim letom končno ratalo dokončat in objavit fotofobijo, kjer bom sedaj pridno objavljal moj arhiv slik, vsaj tisti normalni del. Tisti drugi del, se pravi slike, kjer ležite po mizah in šankih v Speedu, brucovanjih, študentskih žurih itd. bom prišparal še par let, dokler ne pridete na kako pomembno funkcijo, takrat smo pa na vezi ;) :p. Slike najdete na naslovu http://fobija.net/foto (RSS še ne dela, lahko pa spremljate zadnje galerije tako, da Lajkate Fotofobijo na Facebooku)

Glede novega leta. Srečno v 2011 oz. v letu 4.940.028.283, če gledamo mojo lansko čestitko. Sicer sem že na fejsbuk prilimal eno tako osebno sporočilo za 2011, oz. osebno čestitko, ki je prav tako prilagam spodaj, ampak moram napisat, da vam srečno v 2011 voščita tudi moje dve cimre, Lin in Bob. Spodaj prilagam še njuno sliko.

Zadnje čase ju skoraj vsak dan pozdravim s prstom v vodi in me prideta ugriznit. Teoretično zna bit, da prideta zato, ker mislita, da je hrana, ampak upam da ja nisem nabavil tolko norih rib, da vedno nasedeta isti fori.

Nič, to je to! ;). A ne, še youtube repeat mamo v naslovu. V bistvu si nisem mislil, da mi bo ta zadeva kdaj prišla prav, ampak par dni nazaj sem kake 4 ure poslušal samo en komad. Tako da za tiste, ki še ne veste. Če vam kdaj kak komad na youtubu pade v uho in se vam ne da vsake 4 min klikat repeat, lahko v naslovu (URL v brskalniku) v domeni dopišete repeat in se bo ta potem ponavljal.

Če je naslov http://www.youtube.com/watch?v=6PHOeXIPNZE potem za youtube dodate samo repeat, se pravi http://www.youtuberepeat.com/watch?v=6PHOeXIPNZE

Aja, še to. Zadnjič me je nekdo spraševal za neko zadevo, ki sem jo napisal v blogu, in to zelo resno, zato moram napisat, da me včasih res ni za jemat resno in srčno upam, da se to iz kakega stavka tudi razbere ;)

Ok, spodaj prilagam lansko in letošnjo čestitko, Lin in Boba in komad, ki sem ga vrtel 4 ure ;).

 

 

nullnullnull
nullnullnull

sob, 10.jul.2010 / 9:36

Speed Pub in spomini

znacke: speed pub 

Ejjjj ;)

Včeraj se je zaprl Speed. Čeprav me v Speedu ni več od novembra, in sem se kar konkretno distanciral, so bili občutki še vedno čudni, ampak definitivno ne tako emocionalni, kot ko smo zaprli pravega. Tistega prvega, na Bonifiki.. v bistvu ga takrat nismo zaprli, ampak preselili, ker smo pač leteli ven, a o tem drugič.

Speed je moja nora šola, velik del življenja in kup spominov, poznanstev in pizdarij. Čeprav sta mi starša, ki se v gostinjstvu drkata že celo življenje in delata cele dneve, vedno govorila, da stran od tega, leta 2004 padem v vodo. Zblojen, brez pojma o čemerkoli. Nisem vedel kako naročit robo ;). Hvala mojim prvim natakarjem in picopekom za štart :* (Vanesa, Tamara, Mojca-mh, Edi, Sandi, Andrej).

Potem je steklo in kmalu se srečaš z vsemi pizdarijami, ki jih kot gost, ko prideš na pivo ne vidiš. Kdaj ti česazmanjka, kdaj kdo ne pride delat, crkne hladilnik, crkne elektrika, zamašeni odtoki, Zabasani polomljeni WC-ji, zmanjka drobiža, položnice, položnice, položnice in še 1x, položnice, (ja tudi SAZAS :*), inšpekcije, zataženi pofukano jebeno tečno arogantno prepotentni gosti, tudi tisti ja. "Zakaj je tisti študent dobil pred mano?, - je naročil prej, gospod - A ti veš kdo sem jaz?" - (sampri sebi) goni se u 3pm!!!, teži ta, teži uni., okeeeeej, sej je veliko lepih stvari ;)

Šlaje tona živcev, neprespanih noči (ok, tu niso krive samo službene obveznosti, včasih je bilo treba tudi kaj spit :p), skratka precej naporno, še posebej če nisi "zajeban" šef, kar definitivno ne znam bit, zato to ni zame, sploh pa si preveč stvari ženem k srcu. In ja, nikoli nism maral besede šef.

Zakaj se je Speed zaprl? :) o tem kdaj drugič..

Dragi gostje in živi inventar, hvala za vse nepozabne trenutke! Tisti, ki ste pokradli vilince, nože, šalice, kozarce, pladnje, kečape, slike, ja tudi ti, ki si nam spizdil ščetko za wc, spravite te stvari za spomin (tu odpadete tisti, ki ste spizdili samo kečap, butli :p ). Hvala vsem gostom, da smo imeli v petih letih norih žurk samo en pretep in par manjših incidentov, ampak večinoma je šlo za žensko-moške oz. partnerske konflikte.

Drage punce, odvadite se metat vložke in druge masovne stvari v WC, vsake 2 meseca so nam prišli pumpat cevi. In samo 2x v zgodovini Speeda je bil zamašen moški WC.

Joj, še tolko bi napisal, pa se mi mudi gledat rože in spit pivo, lani nisem šel ;).

Okej, še to. Dragi moja banda oz. Speed Staff. Hvala za vse! Lepo je bilo z vami, pojedli ste mi tono živcev, vem pa, da sem jih jaz vam tri. Oproščam vsa zamujanja, in vse zažgane pice ;). Pogrešam, ponedeljke in torke, in seveda Speed srede. Verjamem, da nas pogreša tudi marsikateri študent in drugi naši gostje. Vedno mi kdo reče kako noro je bilo. Ampak najbolj noro je bilo ko smo na koncu žurov zaklenili vrata in začeli pospravljat, prat kozarce, brisat pulte, ko smo navili muziko do konca in počakali sončni vzhod oz. čistilko, včasih prvo smeno ;)

Vse kar je ostalo so spomini in slike, ki pa jih ni malo in jih pozimi začnem metat na net, vse od 2004 naprej.

Spodaj je pa par starih, predvsem SpeedStaffa in živega inventarja z Željotom na čelu.

nullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnull
nullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnull

sre, 2.sep.2009 / 5:23

Letak za akcijo devet = deset

1x drugi teden začnemo z akcijo 9 = 10 (malic). Letaka za malo reklame sem se lotil kar sam, zadnja verzija prve strani je spodaj, sigurno bom še popravljal, mi ne da miru :). dans nimam več idej, treba spat :).

aja, roke so sestrine, pogrinek tut, kozarec je sosedin, krožnik pa naš, skupni :p

Zadnjo stran poštimam jutri oz. danes. Ideje še ni. Bo zdaj, ko se vležem. Objavim, ko bo fertik.
null

tor, 1.sep.2009 / 1:42

Speed pub akcije v septembru

znacke: speed pub  akcije 

Emm, v Speedu, še posebej v starem na Bonifiki smo redno štimali razne akcije. Predvsem pivske :p. Tu na novi lokaciji pa večalmanj kombinacija hrana-pijača. Vglavnem, plakati in poprintani listi papirja so mi že dosadni, zato sem vzel fotič, sčačkal smo list papirja, ga poslikal, enmalo je blo za obdelat, sprintat na običnem avtomatu za fotke in prišlo je nekaj takega.. nekaj efekta je, če že ne drugo, je vsaj zanimivo za pogledat medtem ko čakaš na hrano.

Nič, danes sem naredil fotko za nov mesec. Ideja s plonklistkom.. popoldan sem si popisal roko, jo pofotkal, malo obdelal sliko in jutri gre na mize.. :) zgleda ql :) roka še vedno popisana.. nedasmi drgnit..

opomba - danes so me opozorili, da še ni november.., naslov sm že zamenjal, napisa pod sliko se mi pa ne da, zato ga ignorirajte :p


nullnull
nullnull

čet, 12.mar.2009 / 19:55

Speed Pub preseljen.

znacke: speed pub  ogrlica 
Končno. V ponedeljek smo Speed pub odprli na novi lokaciji (Ogrlica). V enem tednu smo prostor predelali, prinseli nekaj svoje opreme, nekaj pustili starega, pobarvali črno rdeče :p  in privlekli naše velike lesene klopi.
cca. 12 ur na dan cel teden sem visel tam, sicer slabe volje, ampak je ratalo. Hvala bandi za pomoč. Brez vas nebi ratalo.

Drugače pa odziv super. Poštimat je treba še detajle ampak glavno je narejeno. Mi je še bolj všeč, kot na bonifiki, le udarnih žurk ne bo več, kar mi pa po pravici povedano kar paše. Nekaj živcev bo prišparanih.

Kaj bo na stari lokaciji za 1x še nevem. Ampak me po drugi strani prav boli kurec. Delamo naprej. Slik pa še nimam, mi še ni uspelo pofotkat :)
Nalagam ...
ZNAČKE (speed-pub)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms