logo

čet, 29.apr.2010 / 15:49

Suljo star četrt stoletja, stadion nabito poln

znacke: suljo  bela krajina 
Po težkih pogajanjih v petek na osmici smo zjutraj pikirali v Belo krajino. Suljo je praznoval 25 let. Špricer in tisti pravi južni čevapi, folk, ki ga nisem videl celo večnost in belokranjske legende :)_

O placu sploh nebom zgubljal besed. Mir, narava, zraven Kolpa.. noro. Nisem nekaj fotkal, ker mi špricer, Killer, ki je objavljen spodaj, in turnir v basketu niso dali mira, tako da je fotič bolj ali manj počival.

No, 1x zvečer, ko sem po basketu "srkal" <- goutal hladen špricer, pogledam desno in vidim, da so fantje, sicer zagreti pristaši Splitskega Hajduka, po hitrem postopku vzpostavili vzdušje nogometne tekme. Nič jasno. Kake 10 sekund sem cincal med špricerjem in fotoaparatom, ampak so me dim in barve premamile :)

Zadnja slika je izven konteksta, vem ja. To je Zofka, no vsaj jaz sem ji dal tako ime, lahko da ima drugega, ampak dvomim, da je kdo tolko nor, da bi jo imenoval. V bistvu sem ji hotel v to njeno kariolo podturit sodček rdečega, in tako tihožitju dan nek smisel, ampak je bil sodček prevelik, oz. kariola premajhna, tako da je ostalo samo tihožitje. "Zofka s kariolo"
nullnullnullnullnullnull
nullnullnullnullnullnull

pon, 26.apr.2010 / 9:58

Račka ga je najebala

Star en mesec pa že prefrigan in dela pizdarije ;). Odnese copate, majice, račke in vse kar mu pride pod zobe. Slikan v Beli krajini na Suljotovem rojstnem dnevu.
nullnullnullnull
nullnullnullnull

pet, 23.apr.2010 / 13:33

Diham, diham ;)

znacke:  
Sory za to luknjo spet med objavami, ampak gužva gužva gužva ;). Že 2 meseca vsak teden kdo od prijateljev dobi otroka, pa rojstni dnevi, pa sem pa tja, pa kup dela, pa kaos. Pa še maj ni, maj je šele kaos. ;)

Evo za dans, pa naglas do fula ;)



tor, 13.apr.2010 / 11:15

Tiskovka: Vlačič, Pahor in Veselko v Luki Koper

null

ned, 11.apr.2010 / 14:28

Nesposobnež, debil, pa ne navaden, nepismen povrhu

znacke: primorska.info 
Kategorija "osebno" je na blogu bolj prazna. Nerad pišem osebne stvari, se mi zdi, da je malce čudno.., pisat o sebi, kot da koga briga.

Pa vseeno. V naslovu je nekaj cvetk s katerimi me v članku na Primorska.info, ki govori o tem, da sem trenutni vd urednika, ki je zamenjal prejšnjega, pljuvajo moji osebni skriti oboževalci, ki pa žal o meni ne vejo dosti.

Čeprav zadeva zgleda kompleksna je v resnici čisto preprosta in je v bistvu tipična slovenska zgodba. Eni pri "koritu", kot se rado reče pri nas in drugi ki bi tja radi prišli oz. imajo zaradi pomankanja lastnih idej čas se ukvarjat s temi koritniki.

Sam težko komentiram korito, je pa splošno jasno, da ljudje z idejami, znanjem, trudom, vezami in iznajdljivostjo korita naredijo, drugi bi se pa radi tja samo prisesali, ker nimajo svojih idej, da bi si ustvarili svoja korita.
Druga zgodba pa je seveda, kaj se s koriti dogaja. To je odvisno od ljudi, ki so tam..ampak če so v igri ljudje je zgodba vedno ista, eni pošteni, drugi ne, eni delajo, drugi ne.., No pa v bistvu niti nima veze.

Skratka, zaradi takšnih in drugačnih razlogov lastniki portala, z enim se dobro poznava že od mojega prihoda v Koper, zamenjajo dosedanjega urednika. Z njim odidejo tudi vsi novinarji.. vse se je zgodilo precej hitro, zame v tej vlogi ne ravno prijetna situacija, sploh zato, ker je urednik delal dobro in spravil portal na nek nivo, sam pa izkušenj z urednikovanjem takega medija še nimam dosti. Ampak, ok, rad sem takole vržen v vodo, ni prvič in ni boljših izkušenj. Upam, da splavam.

Ker pa se vsi vpleteni v zgodbo poznamo, in je ta povezana še s študentsko organizacijo je zadeva toliko bolj zanimiva. Sam sem sicer že nekaj časa distanciran od te scene, se pa kot vidim ni dosti spremenilo.

Pa da ne nakladam brezveze. Ne motijo me gnjusni komentarji, so samo slika ljudi, ki jih pišejo. Ne moti me, da me mečejo v nek koš in komentirajo mojo osebnost na podlagi ljudi s katerimi delam. Moti me samo..

pa bom razložil osnovnošolsko.

Imamo skupino ljud A, pa jih poimenujmo kar koritniki, v teh krogih naj bi se nahajal tudi sam in pa skupino B, pa jih poimenujmo hmmm.. borci za pravičnost. Skupino B, tako kot vsako drugo skupino na tem planitu sestavljajo ljudje z različnimi lastnostmi in željami. Eni bi denar, drugim dišijo funkcije in nazivi, tretji so ovčke z napumpanimi glavami, spet četrti so poštenjaki in dobričine in tako naprej..

OK. Skupina B boljalimanj anonimno tolče, zaničuje pljuva in za hrbtom dela pizdarije skupini A.

Ampak pozor, ko pripadnik skupine B sreča pripadnika skupine A, ga pozdravi, se mu nasmehne, da roko in skorajda ne vpraša po mami, očetu, bakici... Še več. Ko skupina A organizira razne družabne dogodke, tja pridejo tudi pripadniki skupine B, pojejo malo pršutka, spijejo glaž vina in zapojejo kako domačo. Objeti seveda.
Pomemben podatek je seveda tudi ta, da so vsi prijatelji na fejsbuku in se znajdejo tudi na famoznih listah aka. My top best frends, Who follows my profile in podobna sranja.

Zgodba vam je sigurno poznana, je tipično slovenska? V bistvu je po vsej verjetnosti tipično človeška, izjema so najbrž indijanci, eskimi in tropske papige.

Skratka, dragi moji komentatorji. Naslednjič ko se srečamo, pa ne vem točno kdo je kaj komentiral, ampak bi prosil, da mi to pokažete tako, da gledate stran, me ne pozdravljate in preskočite formalna vprašanja, "kako si?" Če bo dosti jajc, mi lahko kaj poveste tudi v obraz. S takimi komentarji samo kažete, kako bedeno življenje imate in krepite rank nacionalne nevoščljivosti oz. foušarije bi rekli pri nas na gorenjskem. V zadnjem času je spet v porastu.

Če pa ima kdo od vas željo, da me spozna malo bolje sem pa vedno za pivo. Naučite se že 1x osnovnih življenskih pravil. Spoznaj človeka, ne ukvarjaj se z drugimi, najmanj 1 pivo na dan, ne pretiravajte s soljo in kanček spoštovanja do drugih. Tega vam definitivno manjka.

Aja, pa prosim brez komentarjev, že zdaj povem da bom brisal. Razlogi so najbrž jasni ne? Ne morem verjet, kak lep sonček zunaj, jaz pa zapravljam čas z idioti.

čet, 8.apr.2010 / 18:17

Štiri stene in steklo.

znacke: stene 
I have a masterplan! :D..
null

sre, 7.apr.2010 / 14:18

Rebirth. fotofobija kmalu.

znacke: pomlad 
Včasih me kdo napizdi, da zamujam z objavami. Pa ta teden ni zneslo ;). Takih kritik sem sicer ful vesel, ker vidim, da kar pridno prebirate moje blodnje ;) vsaj po statistiki sodeč.

Se odolžim s fotofobijo, ki je že skoraj narejena. Tam bojo samo slike, obljubim, da ne bom nakladal ;)
null
Nalagam ...
OBDOBJE (4. 2010)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
dec (3) nov (6) okt (6) sep (5) avg (1) jul (4) jun (1) maj (7) apr (7) mar (17) feb (15) jan (3)
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms