logo

ned, 5.dec.2010 / 13:22

V Ljubljani prižgali lučke, kuhanček od 1,40€ do 1,80€

V petek so v Ljubljani prižgali lučke. Trenutka, ko so jih vžgali žal nisem videl, ker sem bil s strokvno podkovanim osebnim vodičem in zabavljačem na poti na grad, ampak tega takoalitako nebi mogel slikat in vam rajši pripopam par slik z grada.

Sicer vem, da vas bolj zanimajo hiške ob Ljubljanici in kuhanček, ampak moral sem stavek ali dva napisat tudi o lučkah. OK, marsikdo se s to trditvijo sicer nebi strinjal, a dejstvo je, da je kuhanček eden od najpogostejših razlogov za decembrsko druženje v centru Ljubljane. Čeprav se na stojnicah prodaja vse od medu, čokolade, bonbonov, copat in keramike do ročnih del in vsegaboga, kar je seveda prav in pohvalno, so sigurno najbolj obiskane hiške oz postojanke s kuhančki.

To je tudi dobro razvidno iz moje lanske študije
, ki je z dvema slikama potrjena v zapisu Jebeš čaj, copate in čokolado, dej 2 kuhančka ;)

Cene za kuhančka se gibljejo od 1,40€ do 1,80€ za dva deci, nekje pa dajejo tudi količinske popuste. O cenah in kje je najboljši vam bom znal več napisat po končani pokušini kuhančkov v centru 2010, ki bo enkrat v prihodnjih tednih. Lani nam sicer ni uspelo izvest projekta v celoti, ker se je na četrtem ali petem pokuševalnem mestu zavleklo.
nullnullnullnullnullnullnullnull
nullnullnullnullnullnullnullnull

sre, 9.dec.2009 / 17:50

Jebeš čaj, copate in čokolado, dej 2 kuhančka :)

V hiškah ob Ljubljanci tudi letos prodajajo vsegaboga. Od kap, copat, čajev, spominkov in drugih pičkarij, pa do kuhančka ;)

Kaj se prodaja na prvi in kaj na drugi sliki ni težko ugotovit :p
nullnull
nullnull

tor, 8.dec.2009 / 20:05

Đingl bels, đingl bels.. ahhh, shtDfkap!

V četrtek v Lj pržgali lučke. Snega nikjer. Jebatga.

Sicer sem pa sredi novembra v Sitiparku že slišal te praznične komade, nevem, če niso bili tisti božični.
Upam da se kakemu prodajalcu ne utrga. Najbrž ni fajn ko zjeban in sit vsega prideš domov se vležeš na kavč.. potem prilaufajo otroci. "Mama, mama, lej kaj mamo.." nakar odprejo kartico in evo, jovo na novo. Ti ti ti - tititi- titi titi tiiii, titi tiii titi tiii ti ti ti ti tiii :D

Skoraj tako hudo, kot tisti, ki sedi poleg hitre blagajne v merkatorju in ponoči sanja. "Prosim odstranite vrečke z izdelki.., prosim.. maaaaa marsh u 3pm!" :D
nullnull
nullnull
Nalagam ...
ZNAČKE (ljubljana)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms