logo

sob, 26.maj.2012 / 12:17

Fantovščina, poročno vabilo in lovljenje vzhoda

Lux ga je danes najebal. Konkretno! Sam si je kriv, kaj pa se poroča ;) Sicer imam čuden občutek, da sem ga kot priča nasrkal tudi sam, iz Kopra namreč nisem mogel resno zorganizirat fantovščine, zato so programski del glede na skupne telefonske ideje sestavljalali povabljenci. Pestro bo v vsakem primeru ;)

Fotke za poročno vabiloPred kratkim sem oba z Nino tudi pofotkal za vabilo, ki pa sicer ni bilo točno tako, kot sta si ga najprej želela.., ker se itak vedno kaj zakomplicira, tokrat z dimenzijami oz. stilom vabil :) No, Nina pravi, da so bili itak vsi tako navdušeni nad fotkami, da drugega sploh niso gledali.. S pohvalami in komplimenit se ne znajdem najbolje, zato tega ne bom komentiral ;) Sem pa seveda vesel :p


Časa je bilo malo, scalo je za popizdit, lokacije nismo imeli točno naštudirane, skratka malo smo improvizirali, kar pa je ponavadi najbolje ;)

Valjanje po premočeni traviFotkali smo se v dežju, očitno usojeno, saj smo fotkanje prav zaradi dežja 2x prestavili. A kot pravim sam, dež je zakon, fotke v njem pa toliko boljše, čeprav je ravno pri večini, ki smo jih naredili, samo malce rosilo. Če smo zjutraj težili za sonce, smo potem težili naj se vsaj vsuje, če že pada, da bojo fotke toliko lepše.. pa nič od scanja ;)  


Meni je bila bolj všeč fotka na cesti, zato sta mi poslala tole v premočeni travi..;) Na koncu se namreč nista mogla odločit za eno, zato sta polovici povabljenih poslala eno fotko, drugi polovici pa drugo ;)

 

Počakajmo, da sonce zaokroži ;)Zaokroži sicer zemlja, ampak ok ;) To, da precej rad fotkam sončne zahode in vzhode se razbere že iz dnevnih fotk, še bolj zabavno pa je, ko sonce počakaš ;) Včasih je treba navit uro, včasih čakaš in vmes zaspiš, no včasih pa za spanje ni časa.

V začetku maja sem prvič letos ujel sončni vzhod po sončnem zahodu.. z bando smo se odpravili do Poreča, kjer je nastala tudi fotka: Hej, draga, to bo nora fotka svetilnika ;) No kasneje je tam nastal tudi spodnji zahod. 

Zahod Rovinj
Sončni zahod v Poreču, levo od sonca se vidi svetilnik z omenjene dnevne fotke.

Zabredli v American baruNo, na poti domov smo se ustavili tudi v Umagu, kjer večrat spijemo pivo ali dve, tokrat pa se je malce zavleklo. V tamkajšnjem American baru je koncertiral band, katerega ime sem sicer pozabil, so pa špilali rockabilly rocknroll.. ;) Dobra glasba, preprosti ljudje in totalno zakajen prostor.. res nostalgično ;)

Vzhod v Umagu
Glasbo so stišali ravno ob pravem času.. Sem lahko v miru poškljocal še jutrajni vzhod ;)


Vzhod v Umagu
Vzhod v Umagu, medtem ko so šibali po burek, sem se naslajal nad jutranjimi barvami

Za nejasno napisane besede in tiskarske napake je kriva brzina, se mi mudi smejaht Luxu, bom pa vsekakor poročal o dogodkih ;)

čet, 2.jun.2011 / 0:25

Mama, poročil se bom!

Mama brez panike, ni tako kot piše. Februarja sem bil poročna priča na Duletovi poroki, eni takih, všečnih, drugačnih. Take imam rad ;)

Dule pegla
Zjutraj je bila še cela štala, Dule je peglal, Maja si je šivala obleko.. jaz, jaz sem panično spraševal, če me bo kdo čudno gledal, ker imam eno vezalko belo drugo pa rdečo ;)

Dule in Maja sta na Ljubljanski grad zvlekla ožjo familijo pod pretvezo, da bo Alja, Majina sestra, tam praznovala rojstni dan (ga tudi je) in da bosta obenem praznovala še njuno obletnico. 

Zbrani smo nato utihnili in onadva sta izustila – amm, midva se bova - poročila.., zdaj.. Niti ne bom opisoval izrazov in dogajanja, ker sem vseskupaj posnel. Zvoka žal ni, ker sem dan prej fotič posodil Happy-ju, ki je v Stožicah snemal nekaj za Elan, izklopil zvok in seveda nič povedal.

 

Kdo je Dule? Dule je frend že od otroštva, računalniški geek, ki pa ni bil vedno tak geek, a zadnje čase gre v ekstreme. Navdušil me je nad skejtanjem, filmi, me zvlekel na Simobil, nato pa sam prešaltal nazaj na Mobitel in še bi lahko našteval. Btw. Prvi Simobilovci smo bili jebene stranke. Ostale si klical za 50sit/min, tebi so pa itak vsi samo zvonili, ker smo bili še predragi.


Z duletom pred Borovcom, 2001.

 

A je to.Redno sva hodila tudi na Jesenice v kino. 1000 SIT za karto, prevoz in 5 paketov smokijev, tistih legendarnih rdečih. Ni bilo lepšega ;). Poleti sva služila denar z deli okoli stanovanjskih hiš.. kosila travo, farbala balkone, brusila, žagala.. v bistvu identično poslom Pata in Mata iz risanke A Je To, le da sva delala še večje pizdarije. Smeha ni manjkalo niti en dan ;).

manc
Dule, se mi zdi, da sem se naslonil na pobarvano ograjo, dej poglej..?. Dule, se mi zdi, da mi je farba s stropa kapnila na zob, dej poglej, mam kej a, a, a?

Delala sva tudi v avtopralnici, kjer prav tako ni manjkalo scen. 1x sva enemu tipu, ki nikoli ni hotel odzdravit, v veliki, vlažni, temačni garažni hiši, v kateri je bila tudi avtopralnica, izklopila vse luči. Revež je bil čisto v notranjosti garaže, za bonus pa sva mu  vklopila še srhljivo glasne protipožarne ventilatorje. V bistvu je zgledalo grozno že iz kontrolne kabine, kjer sva videla dnevno svetlobo.. kaj se je dogajalo z njim tam notri, si nočem niti predstavljat. Kaj pa ne odzdravlja, naduvano-prepotentna fina rit.

Lahko bi pisal te štorije v nedogled, a se moram držat kratkih zapisov, kot mi je bilo naročeno ;). Pripopam pa še dve fotki.. :)

dule
Dule, zadaj Maja. Še neporočena. Čakamo na prihod ostalih..

 dule in maja
Dule in Maja, poročena ;)

sre, 22.sep.2010 / 21:06

Elvis na poroki!

znacke: elvis  softič  poroka 
Evo me, danes spet nekj malega časa za pisat. In spet o poroki.. :) in btw. Za mano je akvarij za ribe, že pobarvan, tako da se zlije s sobo, zdaj čaka samo še na notranjo  dekoracijo in ribe!

Junija sem slikal še eno poroko. Borut (softič, še danes mi teži, da sem mu preveč računal :p ;) ) me je klical, da rabi fotografa, sem bil poročno darilo, ker mladoporočenca, Željko in Katja, najprej sploh nista imela namena met fotografa. Legende.

No, ampak tokrat ne bom objavljal slik s poroke, te bojo počakal na fotofobijo, pejdž z mojimi fotografskimi podvigi, ki ga obljubljam že dve leti, ampak sem vrgel gor Brankota.

Branko je nevestin stric in njena priča. V Kanadi ima firmo, ki se ukvarja s kovino in je  največji fan Elvisa! Ima dva cadillaca, enega doma v Kanadi, drugega tu. Tisti gor je bil celo Elvisov in ga je po njegovi smrti odkupil. Ta drugi, pa je stalno v Slo in ga vozi, ko je tukaj. Med poroko smo ga morali tankat s kanistra, ker je zmanjkalo bencina in ga ni bilo zadosti do naslednje pumpe. Žre čez 20l. Mislim.. smeha.. Branko je bil noro zgovoren in preprost, nenaduvan, in videt bi mogli njegove Elvis muwe!, zakon! S Softičem naja je celo povabil v Kanado, tako da upam, da res greva. Vsega se niti ne spomnim, ker je bila res naporna poroka.. medica tu, medica tam.. 

Ne vem, če je imel na sebi kako stvar, kjer ni pisalo Elvis, od kravate, srajce.., če sem ga prav razumel, je ogromno stvari iz Kanade prinesel tudi našemu goriškemu Elvisu, ki ste ga najbrž že kdaj vidli.., sicer pa je povedal, da je tam ta Elvis scena še precej živa. Imajo cela srečanja, kjer pride cel kup Elvis fanov s kadilaki..

Nič, to je to, slike so spodaj. Malo Elvisa, cadillaca, neveste, ženina in mene s Softičem in Maretom, se trudimo zgledat trezni ;)
nullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnull
nullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnull

tor, 20.jul.2010 / 14:52

Najbolj odtrgano nora poroka!

znacke: poroka  abitanti 

V soboto sem šel slikat Danjelo in Markota. Na poroko sem komaj čakal že cel teden, ker sem točno vedel, da ne bo tipično zrežirana poroka, predvsem pa, da ne bo dolgčas.

Ne maram zrežirano nastavljenih slik, zato tudi ne maram tipičnih porok. Sicer jih nisem slikal veliko, ponavadi le prijateljem in lani me je Denis parkrat vzel s sabo kot asistenta, ampak to kar je bilo v soboto. oz nedeljo, to bi lahko delal vsak dan celo življenje ;)

V soboto na poroki sem se moral sicer malo prilagajat, ker je bil tam tudi snemalec, ki je vse scene režiral, drugače pri njem najbrž niti ne gre. Če je on rabil polkna zaprta, sem jih jaz rabil odprta.., nekje smo prišli skupaj, nekatere kadre smo pa pač delali 2x, malo zanj, malo zame..

In ker v soboto nismo poslikali vsega, kar smo želeli in ker se nam ob 7h zjutraj še ni spalo in ker se itak ni vedelo kdo je bolj nor, nevesta, ženin ali jaz, smo se spravili v nedeljo zjutraj okoli še malo pofotkat.. v oblekah seveda.. In končno sem prišel na svoj račun.

Malo med sončnice, malo na cesto, pa na hamburger.., sem mel še par idej, da bi šli s pištolami ropat banko, to bi ble hude slike, ampak je bila nedelja in malo se nam je mudilo.

Hamburgerje smo hoteli plačat z rožami na avtu, pa ni šlo, potem smo jim ponudli gume z avta, za vsak hamburger eno, pa tudi ni šlo.. :) No potem smo našli eno res zakon pšenično polje in sta se šla malo lovit.. potem nas je ujel prijazen lastnik polja, pa sem ga prosil naj jih gre spodit, ker na polju nimata kaj delat.. in je šel, maaa, vse me je bolelo od smeha.

Vmes je bilo še par pizdarij, ampak vsega itak ne smem povedat :). Priznam pa, da se čisto vsega tudi ne spomnim najboljše ;) Danijeli in Markotu hvala za najbolj noro poroko. Upam da bo bolj nora samo še moja, če bo kdaj. Tam se vam definitivno ne bo treba sekirat in obremenjevat, če bo kdo v kavbojkah, kdo kje stoji, kam se mora kdo vsest, kaj je najprej, kaj je pol in upam da se bo vmes uscaloooooooooo kot iz škafa! ;)

Tole je pa še ena fotka od nedelje zjutraj prek twitterja http://twitpic.com/26edag ;)

nullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnull
nullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnull

pon, 5.maj.2008 / 14:55

Slovenska selebriti poroka.

znacke: murko  poroka  must see 

Še ena holiwud proroka na slovenski sceni. Ne bom pisal, kaj si o njej mislim jaz. Vidim le, da fant zna privabit nekatere medije, ki so pri nas željni holiwudske wannabe selebriti scene. Teh v zadnjem času ne manjka. In vi se zgražate se nad dogajanjem v Big Brotherju. Smešno.

Le kaj si o tej naši holiwud sceni misli punčka, ki v ozadju drži nevestino obleko. (slika s 24ur.com)

Nalagam ...
ZNAČKE (poroka)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms