logo

pet, 18.mar.2011 / 8:48

Sončnica s Krasa, Mladi pojejo, Devin in pogled na Jadransko morje ;)

Jou! Ker ta teden primankuje sonca, najprej ena lepa sončnica za dobrojutro oz. doberdan ;). Tale je slikana na Krasu, točneje v Dutovljah, lani avgusta. 

Sončnica

No, ampak to ni kr-ena sončnica. Že cel mesec hočem napisat, da od februarja naprej plačujem s sončnico iz Krasa!

Abanka nam je do lanskega decembra zastonj naprintala "custommejd" kartice, če si seveda to želel. Malo se je sicer zavleklo z izdelavo, ker so baje vsi navalili, ampak ok, je pri meni. ;).

kartinca

 

Mladi pojejo 2011 V sredo je Akademski pevski zbor Univerze na Primorskem (APZ UP), ki deluje v okviru Študentske organizacije Univerze na Primorskem (ŠOUP), v okviru Tedna Univerze na Primorskem orghaniziral tradicionalni koncert »Mladi pojejo 2011«. Tudi letos sem fotkal, in tudi letos so črnobele. Slike v galeriji Mladi pojejo 2011.

Mladi pojejo 2011
Mladi pojejo 2011 v koprskem Pokrajinskem muzeju

 

DevinPoleg koncerta pa so online tudi marčevske slike z Devina. Na fotofobijo moram zmetat še pol Istre in tri tone drugih albumov, zato druge, kot da začnem malo bolj redno updejtat, ni. Slike so v albumu Devin (Duino). Če imate čas, se splača it pogledat, če ne že zaradi naselja oz. obeh gradov, pa zaradi norega pogleda na morje ;) 

Devin
Noro lep pogled z gradu Devin

Med ogledom gradu smo nehote zalutali tudi na sosednjo posest in kmalu bi imeli debate s policijo, a nas je prijazna receptorka na gradu rešila ;)

sre, 16.mar.2011 / 14:14

Prvo letošnje kopanje

znacke: piran  izola  burja 

Tudi letos je pihala! Burja seveda ;). Sicer ne tako kot lani, ko so v Vipavski dolini  namerili okoli 180km/h, na Obali nekaj manj, ampak baje da je šlo tudi letos tja do 160kmh. 

No, ko takole zapiha se splača zapeljat do Izole oz. še bolje do Pirana ali pa do sosednjega Trsta in občudovat jezno morje. 

Morje

Lanske slike, ki so nastale marca, si lahko ogledate v galeriji Moč, jeza, svoboda, letošnje, ki so nastale prejšnji mesec pa v galeriji Moč, jeza, svoboda: 2011.

 

Fantina, z wojgnm se ni za špilat!Če pravijo, da se ni dobro igrati z ognjem, tako ali drugače, čeprav sam pravim, da se je včasih treba, to definitivno velja tudi za vodo. Stotinko pred prvo sliko sem vedel, da mi ni več pomoči, po drugi sem pa lepo odpeketal proti avtu. Jebatga, za dobro sliko se moraš včasih tudi solit ;)

MorjeAaaAAAaAaaAAaaaaAaaaa, nenenene..a! 

morje Piran
a, jebatga.

Kljub temu, da je pihalo za popizdit in da sem bil moker oz. slan od pete do glave, vročine nisem fasal. Veselodecembrska investicija v odpornost ;) (trkam)   

Nalagam ...
OBDOBJE (3. 2011)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
nov (1) avg (1) jul (1) jun (1) maj (1) mar (2) feb (1) jan (2)
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms