logo

tor, 17.nov.2009 / 14:43

fobija:blog wejkUp!

znacke: fobija  blog 
Par dni je bil blog nedosegljiv. Pardon. Menjal strežnik pa se je mal zaštranfalo. V bistvu sem hotel objavit tole zadevo. Nevem, kr všeč mi je. Mogoče zaradi kul komada, no in tip res obvlada :).



Aja, če še kdo ne ve in pogrešate last.fm, ki je ratal plačljiv, če se vmes ni kaj spremenilo preverite grooveshark.com. Zlo super zadeva za poslušat glasbo :).

čet, 8.jan.2009 / 0:43

Fobija.net blog

znacke: blog  manuel  fobija  www 
Pizdun si je za novo leto poštimal nov blog. V bistvu nov blog z novim letom nima veze, ampak naj bo. Ideja je ločit moje blogopičkarije in slike, ki so bile objavljene na prejšnjem blogu. Tako bo fobija, ki bo obilkovno precej podobna blogu namenjena mojim slikam, saj so bile na prejšnjem blogu precej zapostavljene.. in res niso prišle do izraza. Živo sranje vam povem.

Za blog sem sicer tuhtal "al ja al ne", ampak če guglanalitiks ne laže, se mi zdi, da vas je vseeno nekaj takih, ki prežvekujete te stavke. Skratka, bili smo pri oblikovanju. Jest sm tuhtal in kombiniral in se na koncu odločil za te črnobele insekte. Inspiracijo za žužke je dala Petra, ki je tudi avtorica delčka teh žuškov in se trenutno potepa po srednji ameriki. PHP-jevskoJavaskriptovni del pa je spisal markz, ker je to php-java čudo (ki še ni končano) malo preveč za moje znanje teh jezikov. Osnove že, ma CMS je zame že umetnost. Za 1x za šankom sedi na levi html na desni css, java in php sta za mizo 6 v kotu in z njima trenutno enostavno nimam časa pit.

Ampak ker imam zdej tko sexy blog, bom več pisal. komentarjev še ni, pridejo. Nekatere slike še ne delajo, ker smo zmešal pic direktorije, mal pobrisal in naredili pizdarijo.

tor, 30.sep.2008 / 16:10

Jeba je s časom.

znacke: sazas  blog 

Yo.
Na "blogu" spet zatišje. Kriza. Recimo, da me base čas, ampak teoreticno sem nehal pisat, ker bo fobija prenovljena. Več slik manj texta. Texta je preveč, blogov je preveč, vsega je preveč. Sploh pa kdo ima čas vse to brat.
V bistvu pa kej prevec novega ni za pisat, ali pač?. No, res je, da mamo novo vlado, in če bi si lahko zbral 3 stvari, bi prosil da:

Se poštima sistem tako, da nekdo ki cel dan leži in se praska po jajcih ne živi bolj luxuzno kot nekdo ki cel dan dela.
Se poštima zadeva SAZAS, ker gre za to stvar tono živcev, časa predvsem pa papirologije..
In seveda zmanjšat davke, da ne bo ena najpogosteje uporabljenih besed "na roko".. pa ne tiča seveda. In če davke plačujemo nekateri, naj jih plačujejo vsi. :p

Nč, grem.
Lejtr.

Nalagam ...
ZNAČKE (blog)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms