logo

sob, 19.maj.2007 / 10:11

Spet je Maj!

znacke: rožnik  majske igre 
Jebemti novoletne lucke!Zadnje čase čas beži preveč hitro, sicer kdo bi se z njim obremenjeval (razen tistih, ki se bojijo gub) ampak jebatga, lih pospravjo novoletne lucke, pa jih je treba že montirat nazaj, letos predvidevam da bojo visele že sredi novembra.


Nic ne vem o tem..Ja, nisem več v fakultetnem drustvu, ki sem ga zapustil malce drugače, kot sem pričakoval, saj se je koncetracija nesposobnih ljudi, ki te s podlimi forami poskušajo diskreditirat.. oz. "zjebat" spet povečala.. Vsak ima pač svoje veselje ne, tudi če na ravni 5 letnika.
No, mam pa zadnje čase spet mal vec časa zase, kar pomeni, da sem in tja prizgem TV in opažam, da v bistvu ni nič novega.. politika in šoubiznis.. spet en kup pizdarij, politike in mutnih poslov, enkup obtožb in tožb, ki nikol ne pridejo do konca.., nekateri dobijo odpravnine, druge premestijo in tko je to pri nas, skratka pestro! ;) ampak nimaš kej, je treba delat.., drugi naj si pa grabijo, kolkor le morejo, samo da jih vseskupaj ne pokoplje..:p ampak kdo bi jim zameril, če se pa gospodarski kriminal pri nas splača.. če ti rata, ti pač rata.., če ti ne rata, si 1 teden na TV.., potem se ustanavijo neke komisije, ki stvar pregledajo.. in čez 1 mesec lahko spet probaš.. na koncu pa krivijo policijo, sigurno ja! Se pa splača pri nas tudi nedelat, ker te financirajo tisti, ki delajo..  

ah ta Maj.. ;)No, te dni smo se spet mal potepali.. Cvickarija v Izoli pa V Novem mestu, vmes Škisova tržnica v LJ, pa Rožnik..  Tržnico je spremljal že tradicionalni dež a kdo bi se pustil motit.. vseskupaj se mi zdi malce drugace kot 5 6 let nazaj, a vseeno, se vedni dober zur, dobri Haburgerji, dobra muzika, enkup ljudi, ki jih ne vidis več, enkup spominov, ah ja.., edino vrtiljaka ni bilo, čudno :p
No tudi Rožnik je bil ql!, BFM, Psihomodopop in Lovšin s katerim mi je ratalo še mal poklepetat. Me je pa prav pozitivno presenetil! ;)

Pa vročina ubija, pa komarji.., pa bencin je šel gor, ajej ajej ;) u pi***, zadnje čase mama preveč zahaja sem, pa nesmem več tok preklinjat ;)

Aja, nekaj slik z Rožnika..
Slike s Cvičkarij v Izoli in NM, Tržnice in Rožnika mate pa tukej.
Nalagam ...
OBDOBJE (5. 2007)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
dec (1) sep (1) avg (3) jul (2) jun (2) maj (1) apr (1) mar (2) feb (1) jan (1)
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms