logo

sre, 2.jun.2010 / 20:02

Zoki legenda je ujel sipo!

znacke: zoki  umag  istra 

Ta arbitražna scena je res že dosadna. Včeraj sem se pobral do sosedov v Umag in dal vse štiri od sebe, direktno na peseku pred morjem. Mir in tišina :)_  Okej, prej je bilo seveda treba it še po Žujo.

Ob popoldanskem počitku na pesku, ko smo idealne linije in kocke na trebuhih izpopolnjevali poleg piva še z pistacijami, smokiji, mandlji, lešniki in neko poceni plastično kopijo jafa keksov, mi je kar na enkrat mimo glave pripikiral galeb. Zoki po imenu.

Zoki, ki je očitno v dobri formi se je s polnim šusom zaletel v morje in ven potegnil sipo, mislim noro. In to ne majhno.. Zadevo je izpeljal na tako profesionalnem nivoju, da boga sipa v vodi sploh ni imela časa spustit črnilo, ampak ga je pljunila šele zunaj, kar na kamne. Kruto.

No, med slikanjem sem Zokiju očitno prišel preblizu, zato je sipo pustil na obrežju in spizdil. S Petkom sva jo vzela in mu jo nastavila na bližnji kamen, kar je ostalo od nje, no.

Očitno je bilo, da Zokiju ni ravno jasno, kaj s sipo nameravava, je pa s slik jasno razvidno, da nama je jebal vse po spisku. Kakorkoli, sipi se je spet začel približevati, na zajebano prefirgan način, varjanta »mene sploh ni, oz. ja samo gledam«, korak za korakom, jo prijel in spizdil stran. Predvidevam, da bo Zoki do konca tedna sral za popizdit.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull
nullnullnullnullnullnullnullnullnull
Nalagam ...
OBDOBJE (6. 2010)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
dec (3) nov (6) okt (6) sep (5) avg (1) jul (4) jun (1) maj (7) apr (7) mar (17) feb (15) jan (3)
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms