logo

pon, 29.nov.2010 / 15:01

Trte, trte, trte in Abitanti :)

znacke: sneg  trte  abitanti 

Helou!

Evo, da sm vsaj 1x malo ažuren, ampak zamujam, tako da brez teksta. Spodaj sm napopal par sobotnih slik. Večinoma zasneženi Abitanti in ena koprska panorama.

aa, moram it ;) p.s, povečajte slike, ker se lepše vidi ;)

nullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnull
nullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnull

ned, 28.nov.2010 / 21:07

Rally Ajdovščina in Vinske stezice 2010

Danes ne bom veliko pisal. So slike in video, ki bi ga moral vržt na Primorska.info, ampak me je do danes zajebaval in ni šlo.. zato ga objavljam tu ;)

Prejšnjo soboto sem šel pogledat na rally v Ajdovščino, v bistvu sem šel pogledat na Vinske stezice in se spotoma ustavil še na rallyju. Zakomplicirana zgodba. Komplicirat se je začela že dopoldan v drugem box-u, kjer so mi v roke porinli 2deci belega. Sicer sem se kake pol sekunde mulal, sem bil še enmalo zaspan, ker smo prejšnji večer bandali na Helenini žurki, ampak potem sem se vdal :p

Še bolj so se začele zadeve komplicirat na eni od hitrostnih preizkušenj v Velikih Žabljah, kjer sem srečal bando s Kraških iger oz. praznika Terana in pršuta v Dutovljah. Ajej..

No, okoli petih smo bili pa že na Dolgi Poljani, kjer so se zažele četrte Vinske stezice. Vinske stezice so tipičen dogodek na katere zelo rad zahajam ;). Tu se vaščani zberejo in grejo od hrama do hrama. Pri vsaki postojanki si ogledaš hram, gospodar vsakega hrama pa poskrbi da nihče ni lačen in žejen. Še ta pomemben podatek: kozarec, kamor ti točijo vino, imaš obešen okoli vratu - da se ne zgubi seveda ;)

V glavnem, zelo prikupna zadeva, sploh ker je tipa, kjer se nihče z nobenim ne obremenjuje, nobenega ne briga, če ima kdo na sebi Armani ali Versači, kako je kdo našminkan in s kakim avtom se je pripeljal. Skratka prijazni ljudje in ena tona smeha ;)


V bistvu bi lahko o Vinskih stezicah napisal cel roman, ampak.., to je treba doživet ;) Spodaj še slike ;). p.s. Hvala za vse ;) 
nullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnull
nullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnull

tor, 23.nov.2010 / 20:28

Lin in Bob, 2. generacija

znacke: lin  bob  zlata ribica 
Evo ratalo. Vsem, ki sem obljubil fotke Lin in Boba že za Martinovo ;). Malo sta posebne. V bistvu sem bil dvakrat v trgovini. Prvič je bil akvarij poln, drugič pa skoraj prazen, tako da sem jaz vzel tiste, ki jih očitno noben ni hotel.

Večjo smo "krstli" za Lin, manjšo za Boba. Obe sta enmalo nore, po lastniku seveda. Lin se zaletava iz dna na vrh akvarija in ponoči na površini nekaj cmoka z vodo, Boba pa ne bom komentiral.
nullnullnullnullnull
nullnullnullnullnull

čet, 18.nov.2010 / 20:14

Korone, Abitanti, Liffe, burek in tri čokolade

helou!,

Danes imam edvrjtajzing zapis. Pred kratkim sem spacal še en web projektek, ki mi je zelo všeč. Predvsem mi je ql zato, ker sem imel čisto proste roke, kar je dandanes bolj redko. Najhuje je, ko naročnik začne s tistimi predpotopmnimi idejami, da vse utripa in se sveti in premika.. kot tisti animiran gif, ko majster s kladivom oz. štemarco tolče po kamnu in spodaj piše "under construction oz. stran v izdelavi".

Sicer sem zadnje čase pejdže delal bolj malo, ampak me je spet malo povleklo, se lotevam par norokulprojektov, med drugim tudi fotofobije, ki bo vsak čas online, kar sem prvič napisal nekje januraja ;) sem pa na hitro premetal začasno fobijo, da vsaj malo zgleda. Tudi ona je v "kratkoročnem" planu.

No, ta zadnji, ki ga omenjam zgoraj je korone.si, in sicer gre za gostišče v Brezovici pri Gradinu, kamor morate nujno it jest, in ko boste že tam, se zapeljete še do Abitantov, kamor definitivno morate it ;) Abitanti so ena stara zapuščena tipičnoistrskograjena vasica. Mate spodaj par slik, več jih objavim ko končam fotofobijo, ki bo kot že rečeno online vsakčas. (itk!).

Še to, če že delam reklame. Včeraj sem šel na LIFFe pogledat Skrivnost njihovih oči (El secreto de sus ojos), ki sem ga sicer pol ure gledal že na otvoritvi koprskega festival evropskega in mediteranskega filma, ampak moral predčasno zbežat ven. Poglejte ga ;)

Zdaj veste kam je treba it nekaj pojest, kam je treba it na sprehod in ker film pogledat ;)

aja, naslov. Bureka ne jem, čokolado itak, ampak s tem zapisom nimata veze, sem dodal v naslov, da ni preveč monoton. 

nullnullnullnullnull
nullnullnullnullnull

čet, 11.nov.2010 / 18:32

Škisrunda! Pazi, ker gre šnops čez!

Prek vikenda smo na Dolenjskem vžgali tarok maraton. Igrali smo tarok in pili čaj.

OK, lažem. Čaj smo mešali s še nežveplano šmarnico, včasih pa je nalivalec čaja zatajil. Nalivalec šmarnice ni zatajil niti 1x. Kuhali smo tudi šnops, tu pa se moj zapis tudi konča, ostanejo samo še slike. Slik, ko igramo tarok žal ni.

p.s. prvič: Smo pa res igrali tarok, in to dva dni, vmes smo samo jedli (ene 6x na dan so nas futrali) in šli na eno dvourno turo v gozd in med trte ;)

p.s. drugič: Lin in Bob - generacija II že veselo plavata v akvariju, napišem kej jutri.

nullnullnullnullnullnullnullnull
nullnullnullnullnullnullnullnull

tor, 2.nov.2010 / 14:11

Vitan

znacke: vitan 
V petek smo škljocali Vitana. Vmes smo nenamreno zabasali že tako zabasan promet iz Izole proti Kopru in starejšega gospoda spravili v malce slabo voljo. Ne bom razlagal, skratka mi nič krivi ;)
nullnullnullnull
nullnullnullnull
Nalagam ...
OBDOBJE (11. 2010)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
dec (3) nov (6) okt (6) sep (5) avg (1) jul (4) jun (1) maj (7) apr (7) mar (17) feb (15) jan (3)
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms