logo

tor, 27.maj.2008 / 13:09

Religija ali znanost ? ;)

Ne bom razglabljal o temi. Raje kdaj drugič. Si pa enostavno ne morem predstavljati, da ima religija še vedno tako močan vpliv na ljudi, da se zaradi nje koljejo. Najbrž je težko če ti to pumpajo v glavo že od malih nog, ampak nimaš kej. V končni fazi lahko bolj kot religijo krivimo prav človeka, saj si jo je on izmislil, tako, kot si je izmislil denar in ostalo sranje. Ja, sej vem.. razvoj in tehnologija. Bulšit!

In ne, nista me prepričala Pen & Teller s svojimi oddajami in Dawkins s svojim dokumentarcem The root of al evil, ali pa mogoče eden izmed mojih najljubših klipov.
Sam tako razmišljam že od malih nog, razlog, da sem tole sploh napisal, pa je tale kul strip, ki mi ga je zjutraj msg-jal Dule. Znanost proti religiji.

Pa lep dan!

pon, 5.maj.2008 / 14:55

Slovenska selebriti poroka.

znacke: murko  poroka  must see 

Še ena holiwud proroka na slovenski sceni. Ne bom pisal, kaj si o njej mislim jaz. Vidim le, da fant zna privabit nekatere medije, ki so pri nas željni holiwudske wannabe selebriti scene. Teh v zadnjem času ne manjka. In vi se zgražate se nad dogajanjem v Big Brotherju. Smešno.

Le kaj si o tej naši holiwud sceni misli punčka, ki v ozadju drži nevestino obleko. (slika s 24ur.com)

Nalagam ...
OBDOBJE (5. 2008)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
dec (1) nov (2) okt (1) sep (1) jul (2) jun (1) maj (2) apr (2) mar (18) feb (4) jan (2)
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms