logo

sob, 14.mar.2009 / 12:52

Bjonde. Intervju za Kažin

znacke: bjonde  ema  kažin 
Prejšnji petek sem fotkal Bjonde. V bistvu bi jih moral fotkat Denis, ki je naredil tudi poster, pa je spizdil na sneg. Koga sem v bistvu slikal, sem dojel kake pol ure nazaj, ko sem enmalo pobrskal po netu. Bjondi sta nastopili na letošnji Emi. Ta slovenska scena pa mi ni ravno blizu in je ne spremljam. Od tu tudi moja nevednost. Jebatga. Brez zamere.

Če sem prav razumel Mitjo (Kažinovega urednika), bosta imeli punci v Kažinu intervju. Na "fotošuting" sem uletel direktno iz Speed-a, ki smo ga tisti teden prenavljali na novi lokaciji. Zato so bili prvi kontakti najbrž malce nenavadni. "Aha, tole je pa fotograf". In jaz stojim tam usran od nog do glave s črnimi rokami in še bolj črnimi nohti, poten, smrdim ko svinja in komaj stojim na nogah. Kaj naj rečem, jebatga. Kakorkoli, upam, da bo kaj ratalo. 
nullnullnull
nullnullnull

čet, 12.mar.2009 / 19:55

Speed Pub preseljen.

znacke: speed pub  ogrlica 
Končno. V ponedeljek smo Speed pub odprli na novi lokaciji (Ogrlica). V enem tednu smo prostor predelali, prinseli nekaj svoje opreme, nekaj pustili starega, pobarvali črno rdeče :p  in privlekli naše velike lesene klopi.
cca. 12 ur na dan cel teden sem visel tam, sicer slabe volje, ampak je ratalo. Hvala bandi za pomoč. Brez vas nebi ratalo.

Drugače pa odziv super. Poštimat je treba še detajle ampak glavno je narejeno. Mi je še bolj všeč, kot na bonifiki, le udarnih žurk ne bo več, kar mi pa po pravici povedano kar paše. Nekaj živcev bo prišparanih.

Kaj bo na stari lokaciji za 1x še nevem. Ampak me po drugi strani prav boli kurec. Delamo naprej. Slik pa še nimam, mi še ni uspelo pofotkat :)

ned, 1.mar.2009 / 9:54

Speed Pub na novo lokacijo.

znacke: speed pub  oglica 
Danes grem na novo lokacijo nardit plane za vselitev Speed-a. Jebeno. Dela ne bo manjkalo. Prostor je sicer že opremljen, ampak bomo notri vrgli par naših stvari. Tudi farbat bo treba in se zajebavat z detajli. Radi bi obdržali prejšnji stil.

Na stari lokacijo smo spraznili vse. Vmes sem stisnil par fotk. Bom naredil serijo ko dokončam fobijo. Vseeno pa pripopam 3.

Razloga, da smo leteli ven še ne vemo. Razen teroije, da se nekomu dela uslugo. Če sodim po treh najbolj pogostih kriterijih za odfuk mi stvar pač ni jasna.

Neplačevanje najemnine?. Najemnina vedno redno plačana. Zanemarjanje prostora?. Na jok mi gre, ko pomislim koliko denarja se je vložilo v tisti prostor. Pač v dobri veri, da se investicija vrne. Kurac. Nikoli več se ne bom smejal tistim, ki vzamejo lokal, ne plačajo najemnine pol leta, niti dobaviteljem, poberejo denar in zaprejo firmo. Delaj pošteno in nafukal boš. Slaba ponudba?. Glede na obisk in pohvale, sploh pa naš trud, bi rekel ja.

In miljon praznih prostorov v dvorani, ki propada? Stoli na tribunah dvorane se lahko zahvalijo samo dobri igri Cimosa. Drugače jih dolgo nebi grela nobena rit. Večnamenska dvorana my ass. Nevem zakaj se ljudi, ki želijo delat enostavno ne pusti delat.
nullnullnull
nullnullnull
Nalagam ...
OBDOBJE (3. 2009)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
dec (9) nov (3) okt (2) sep (5) avg (10) jun (5) apr (1) mar (3) feb (10) jan (17)
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms