logo

ned, 5.dec.2010 / 13:22

V Ljubljani prižgali lučke, kuhanček od 1,40€ do 1,80€

V petek so v Ljubljani prižgali lučke. Trenutka, ko so jih vžgali žal nisem videl, ker sem bil s strokvno podkovanim osebnim vodičem in zabavljačem na poti na grad, ampak tega takoalitako nebi mogel slikat in vam rajši pripopam par slik z grada.

Sicer vem, da vas bolj zanimajo hiške ob Ljubljanici in kuhanček, ampak moral sem stavek ali dva napisat tudi o lučkah. OK, marsikdo se s to trditvijo sicer nebi strinjal, a dejstvo je, da je kuhanček eden od najpogostejših razlogov za decembrsko druženje v centru Ljubljane. Čeprav se na stojnicah prodaja vse od medu, čokolade, bonbonov, copat in keramike do ročnih del in vsegaboga, kar je seveda prav in pohvalno, so sigurno najbolj obiskane hiške oz postojanke s kuhančki.

To je tudi dobro razvidno iz moje lanske študije
, ki je z dvema slikama potrjena v zapisu Jebeš čaj, copate in čokolado, dej 2 kuhančka ;)

Cene za kuhančka se gibljejo od 1,40€ do 1,80€ za dva deci, nekje pa dajejo tudi količinske popuste. O cenah in kje je najboljši vam bom znal več napisat po končani pokušini kuhančkov v centru 2010, ki bo enkrat v prihodnjih tednih. Lani nam sicer ni uspelo izvest projekta v celoti, ker se je na četrtem ali petem pokuševalnem mestu zavleklo.
nullnullnullnullnullnullnullnull
nullnullnullnullnullnullnullnull

ned, 28.nov.2010 / 21:07

Rally Ajdovščina in Vinske stezice 2010

Danes ne bom veliko pisal. So slike in video, ki bi ga moral vržt na Primorska.info, ampak me je do danes zajebaval in ni šlo.. zato ga objavljam tu ;)

Prejšnjo soboto sem šel pogledat na rally v Ajdovščino, v bistvu sem šel pogledat na Vinske stezice in se spotoma ustavil še na rallyju. Zakomplicirana zgodba. Komplicirat se je začela že dopoldan v drugem box-u, kjer so mi v roke porinli 2deci belega. Sicer sem se kake pol sekunde mulal, sem bil še enmalo zaspan, ker smo prejšnji večer bandali na Helenini žurki, ampak potem sem se vdal :p

Še bolj so se začele zadeve komplicirat na eni od hitrostnih preizkušenj v Velikih Žabljah, kjer sem srečal bando s Kraških iger oz. praznika Terana in pršuta v Dutovljah. Ajej..

No, okoli petih smo bili pa že na Dolgi Poljani, kjer so se zažele četrte Vinske stezice. Vinske stezice so tipičen dogodek na katere zelo rad zahajam ;). Tu se vaščani zberejo in grejo od hrama do hrama. Pri vsaki postojanki si ogledaš hram, gospodar vsakega hrama pa poskrbi da nihče ni lačen in žejen. Še ta pomemben podatek: kozarec, kamor ti točijo vino, imaš obešen okoli vratu - da se ne zgubi seveda ;)

V glavnem, zelo prikupna zadeva, sploh ker je tipa, kjer se nihče z nobenim ne obremenjuje, nobenega ne briga, če ima kdo na sebi Armani ali Versači, kako je kdo našminkan in s kakim avtom se je pripeljal. Skratka prijazni ljudje in ena tona smeha ;)


V bistvu bi lahko o Vinskih stezicah napisal cel roman, ampak.., to je treba doživet ;) Spodaj še slike ;). p.s. Hvala za vse ;) 
nullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnull
nullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnull

ned, 5.sep.2010 / 22:29

Jägermeister party, Excess D Nite, Manasa, Portorož

znacke: portorož  manasa 

Prejšnjo soboto so v Portorožu odprli nov klub, Manasa. Ambient, ki so ga uredili v bivši Pergoli, mi je bil kar kul, lepo poštimano. Upam, da bo zaživel in ostal živ.

Med fotkanjem mi je ratalo na kratko podebatirat z lastnico, Ireno Lušičič, ki jo najbrž bolj poznate s slovenske modne scene. Če sem prav razumel, je zadevo odprla s fantom in ima kar nekaj idej in planov. Sam sicer redko zalutam v take lokale, ampak bom šel s firbca sigurno kaj pogledat.

Otvoritveni večer je bil v znamenju Jägermeistra, tako da je bilo treba pofotkat znamko in pa seveda folk, predvsem znan folk. No, tu se je zadeva zakomplicirala, ker sem slab poznavalec slovenske "vip" scene.., predvsem kar se tiče obrazov s teh naših čvek revij.

No, tu mi je pomagala prijazna gospodična Meta, ki je štimala celotno zadevo. Malo čudno se je slišalo, vsaj meni, ampak to danes tako je, zgledalo pa je nekako takole: "To je ta in ta" - OK :) - "To je bivsi fant od..ne-spomnim-se-imena", - OK ;) - blage, kdo je ta, katere imena se ne spomnim, kaj šele, kere fante je mela. Ampak smo poštimali, da je blo ok.

Po fotkanju sem pičil še do Izole na Ribiški praznik. Sicer sem bil pozen, koncertov je bilo konec, sem pa vseeno zmazal porcijo kalamarov in porcijo sardelic ;)_

Skratka, če bi gledali obraze z otvoritve, jih imate na 24ur oz. Žurnal24, jaz pa spodaj pripopam par mojih za dušo, pa seveda Jägru malo reklame ;)

nullnullnullnullnullnullnullnullnull
nullnullnullnullnullnullnullnullnull

pet, 19.mar.2010 / 12:46

Razvoj finančne krize in vpliv na poslovanje podjetij

V sredo je bila na Fakulteti za management debata na to temo. Skratka, rožnati časi še ne prihajajo tako kmalu.

Bi napisal še svoje mnenje o krizi, pa dans nimam časa, sončk je ;), sicer pa koga to sploh zanima :p ;)
nullnullnullnullnull
nullnullnullnullnull

sre, 9.dec.2009 / 17:50

Jebeš čaj, copate in čokolado, dej 2 kuhančka :)

V hiškah ob Ljubljanci tudi letos prodajajo vsegaboga. Od kap, copat, čajev, spominkov in drugih pičkarij, pa do kuhančka ;)

Kaj se prodaja na prvi in kaj na drugi sliki ni težko ugotovit :p
nullnull
nullnull
Nalagam ...
ZNAČKE (ana)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms