Warning: A non-numeric value encountered in /home/fobija.net/domains/blog.fobija.net/public_html/fobija.class.php on line 170
fobija.net blog : Kocka (kocka-hiphop.net) & fax?!
logo

čet, 15.mar.2007 / 1:00

Kocka (kocka-hiphop.net) & fax?!

znacke: kocka  www 
Kocka z novim pejdžem!Ja končno je tle. Fantje so bili kar nekaj časa brez spletne strani in ker tko pač ni šlo več naprej, je blo treba nekj nardit ;). Sem si vzel 2 vikenda in jo spacal.. itak doma ni snega, drugega pa itak nimaš kej za delat.

Skratka stran stoji, vseč mi je, baje je tut njim, tko da je koza sita, vouku se pa nč ne da..;). So me pa fantje pršli obiskat v sredo na Mortadeljado v Speeda, ki jo je pri nas organiziral KGS (klub goriških študentov).. sem jih bil vesel, odkar sem spakiral v Koper jih vidim zlo zlo malo..

Res je, da me caka se ena večja spletna stran, ma mi kr pase, da sem se losal en kup stvari.. če delas več stvari na 1x te včasih kr zmanjka.., pozabljaš, še posebej če si ne pišes.. in to zna bit moj problem, da si skoraj nič ne pišem ;)
Nc, počasi začnem pisat diplomo in počasi končujem študij. Zapuščam tudi društvo STORM, katerega predsednik sem bil 4 leta.. no bolj kot naziv oz. funkcija (ne maram razvrščat ljudi po nazivih oz. činih) me je veselilo delo s prijatli, sošolci.. izkušnje in ljudi, ki smo jih spoznali, in vse pizdarije, ki smo jih počeli skupaj.. hja, ampak vsega je 1x konec ;). OK, vsega lih ne in pizdarije se dela še naprej.. ;)

Skratka, upam da bom mel kej vec ćasa, predvsem za pizdarije! Enkup idej se mi plete po glavi a kaj ko ni časa! :D mja, že nekaj časa me mika, da bi snemal parodije.. na fovšarijo in idiotizem v danasnji druzbi.. blah!.

lejtr*
ime:

webpejdz:


Nalagam ...
ZADNJE OBJAVE
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms