Warning: A non-numeric value encountered in /home/fobija.net/domains/blog.fobija.net/public_html/fobija.class.php on line 170
fobija.net blog : Zakaj si zatiskam oči?
logo

ned, 9.mar.2008 / 17:17

Zakaj si zatiskam oči?

znacke: kriza 
V službi je bilo res naporno. Rabil sem oddih, sprostitev... Spakiral sem vrečke in se odpravil za en teden v švicarske alpe. Na poti sem srečal starca, se zaklepetal in kmalu sva spraznila vso zalogo medice. Ker še nisem bil tako daleč stran, sem se obrnil proti domu po novo zalogo. Domov sem prišel v poznih urah. Odklenil sem vrata in zavohal cigaretni dim. Stopil sem do sobe, pogledal na mizo in obnemel.
Najmlajšo Zofko sem sicer sumil, ker je v kopalnici že parkrat vleklo po dimu, ampak Štefka in Žon-Pate. Srce mi je razbijalo. To, da sem soseda zalotil na Štefki, me sploh ni tako bolelo, kot to, da si je Žon-Pate zvil bel list miru, ki sem ga dobil od vrača V Apačih in z njim..

Ves ta čas sem si zatiskal oči: Oni pa že niso taki.., sosedovi že, ma ne moji. Vse jim kupim, vse jim dam! Nič, vzel sem še par litrov medice, jim pustil še par sto evrov in šel v švicarske alpe.



Dragi starši, niso samo sosedovi taki. Odpret oči..
čustvena razvalina | ned, 13. dec 09 ob 10:04
...stari ti si debil res
ime:

webpejdz:


Nalagam ...
ZADNJE OBJAVE
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms