Warning: A non-numeric value encountered in /home/fobija.net/domains/blog.fobija.net/public_html/fobija.class.php on line 170
fobija.net blog : London, day 2
logo

pet, 30.jan.2009 / 14:20

London, day 2

Prva noč v hostlu brez pripomb. Markz in Denis sicer kao nista spala, ker je folk stalno uletaval v kopalnico, ki je bila na koncu hodnika, ampak pustmo to. Še to, tistih 20 funtov na noč smo dali za svojo sobo s svojo kopalnico in smo zasedli 3 od 4 postelj. Če bi bili 4-je bi bil strošek toliko manjši.

Zjutraj se odpravimo do AppleStore na Regent street-u. Tam se vse odpira bolj pozno (kake 9h -10h). Poleg nas stoji dokaj stara suhljasta gospa z Apple vrečko v roki in čaka da se odpre trgovina. V trgovini kakih 60 prodajalcev. Le za koga, se sprašujemo?. No, to smo ugotovili naslednji dan okoli 3h popoldan. Vrste pri blagajnah lahko primerjamo z našimi vrstami za jutranji kruh. Noro. Tudi na ulici redko srečaš koga brez Ipoda..

No, potem smo spet lutali po ulicah, se peljali s subom v vse možne smeri in spet lutali po ulicah (vmes spili kako pivo). Popoldan smo se zbasali do Hyde parka, pa v National portrait gallery, kjer smo si hoteli ogledat razstavo Annie Leibovitz, pa si je nismo, je pa Markz itak kupil knjigo. Zvečer smo šli pogledat Tower bridge in potem vsi zjebani počasi nazaj na Great Portland Street. Tam se vstavimo v Albany Pub-u pojemo hamburger, spijemo pivo ali 2 in gremo do hostla. Na pivo. Potem spat..
nullnullnullnullnullnullnullnullnullnull
nullnullnullnullnullnullnullnullnullnull
Domen | pet, 30. jan 09 ob 15:37
Ena nepovezana - kako se imenuje plugin, s katerim v prispevkih objavljaš fotke? S to navigacijo in vsem?

manuel | pet, 30. jan 09 ob 15:50
Cau domen,
Galerija je narejena z mootolsi (javascript). Zadevo je spisal frend posebej za blog. Drugače pa so podobne zadeve z mootols-i že narejene, malo pogoogl-aj. Velika slika pa se opre v milkboxu, ki je podoben lightboxu-u.
ime:

webpejdz:


Nalagam ...
ZADNJE OBJAVE
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms