Warning: A non-numeric value encountered in /home/fobija.net/domains/blog.fobija.net/public_html/fobija.class.php on line 170
fobija.net blog : Speed Pub na novo lokacijo.
logo

ned, 1.mar.2009 / 9:54

Speed Pub na novo lokacijo.

znacke: speed pub  oglica 
Danes grem na novo lokacijo nardit plane za vselitev Speed-a. Jebeno. Dela ne bo manjkalo. Prostor je sicer že opremljen, ampak bomo notri vrgli par naših stvari. Tudi farbat bo treba in se zajebavat z detajli. Radi bi obdržali prejšnji stil.

Na stari lokacijo smo spraznili vse. Vmes sem stisnil par fotk. Bom naredil serijo ko dokončam fobijo. Vseeno pa pripopam 3.

Razloga, da smo leteli ven še ne vemo. Razen teroije, da se nekomu dela uslugo. Če sodim po treh najbolj pogostih kriterijih za odfuk mi stvar pač ni jasna.

Neplačevanje najemnine?. Najemnina vedno redno plačana. Zanemarjanje prostora?. Na jok mi gre, ko pomislim koliko denarja se je vložilo v tisti prostor. Pač v dobri veri, da se investicija vrne. Kurac. Nikoli več se ne bom smejal tistim, ki vzamejo lokal, ne plačajo najemnine pol leta, niti dobaviteljem, poberejo denar in zaprejo firmo. Delaj pošteno in nafukal boš. Slaba ponudba?. Glede na obisk in pohvale, sploh pa naš trud, bi rekel ja.

In miljon praznih prostorov v dvorani, ki propada? Stoli na tribunah dvorane se lahko zahvalijo samo dobri igri Cimosa. Drugače jih dolgo nebi grela nobena rit. Večnamenska dvorana my ass. Nevem zakaj se ljudi, ki želijo delat enostavno ne pusti delat.
nullnullnull
nullnullnull
denis | pon, 09. mar 09 ob 10:54
Dobro ste ga oskubli, hehe ;) ;)
ime:

webpejdz:


Nalagam ...
ZADNJE OBJAVE
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms