Warning: A non-numeric value encountered in /home/fobija.net/domains/blog.fobija.net/public_html/fobija.class.php on line 170
fobija.net blog : Škisova tržnica 2010
logo

čet, 6.maj.2010 / 22:58

Škisova tržnica 2010

Včeraj zjutraj je še marsikdo cincal "it" ali "ne it" na 13. Škisovo tržnico, ki jo organizira Zveza študentskih klubov Slovenije (ŠKIS). Krivo je bilo seveda vreme, vendar cincarji, ki ste ostali doma, bi lahko vedeli da Tržnica ne more brez dežja in obratno in da tržnica ni tržnica, če nas malo ne namoči :p.

Vreme vsako leto naredi tako da je prav, malo posije sonce, malo porosi in ko je treba it domov se uščije, kot se je včeraj.. okoli 3h se mi zdi. Sploh pa ni lepšega kot plesat po dežju :p.

Moram pa priznat, da sem tudi sam cincal. Ampak v dilemi sem bil, kaj obut, ker je Ilirijo dobro namočilo. Da sem se ubadal z brezveznimi stvarmi sem ugotovil na vhodu, ko je mimo nas priskakljala najprej ena v balerinkah, čez 10 min pa še ena v visokih petkah, belih seveda.

Drugega ne bi komentiral. Edino prodajalcu kokic se opravičujem za karambol :). Ko smo prišli do kokic in sladkorne pene, so me kokice ki letijo iz tiste kvadratne škatle nenormalno prevzele (najbrž je krivo pivo) zato sem jih začel slikarit. Med tem ko sem sklonjen z glavo naprej ovekovečal kokice, mi je močan orkanski veter vzel ravnotežje in sem sesul celo mašinerijo z mize. Na srečo sta jo fanta ujela in kljub temu, da je vseh 10 ljudi, ki smo stali tam okoli videlo kolko je ura, se grem jaz vseeno delat francoza.. ne nisem bil jaz, res. Vmes sem spizdil še malo sladokorne pene.
nullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnull
nullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnull
Željo | čet, 06. maj 10 ob 23:23
Pa Tweety? :)
manc | čet, 06. maj 10 ob 23:28
mu ga bom dal na FB :)
lapić | pet, 07. maj 10 ob 8:35
... izgledamo, kao da smo nešto popili.....
Tejci | pet, 07. maj 10 ob 11:27
Manuuu!!! :) Lepo poročilo tržnice! :)
gaturi | pet, 07. maj 10 ob 20:10
...Dobra una fotka v zadnji vrstici, bejba ki ima peno v ustih. Se moramo dobit enkrat na pivi da malo predebatiramo o fotografiji... ;)
ime:

webpejdz:


Nalagam ...
ZADNJE OBJAVE
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms