Warning: A non-numeric value encountered in /home/fobija.net/domains/blog.fobija.net/public_html/fobija.class.php on line 170
fobija.net blog : Uporabniki fejsbuka razsuli parlament, Majske igre 2010 zaključene
logo

pet, 21.maj.2010 / 22:29

Uporabniki fejsbuka razsuli parlament, Majske igre 2010 zaključene

znacke: majske igre  sss 

V sredo so se na Kardeljevi ploščadi zakljućile 27. Majske igre. (uradno) neformalni zaključki so potekali še naslednji dan :)

Slik mam bolj malo. Mislim, mam jih čez 150, ampak je na 130-ih Tabujeva pevka, buuu, očitno mi je bla simpatična :p.

Dopoldan sem fotkal tudi "štrajk". Sicer bi nekaj napisal, pa nebom. Itak vsi pisarijo že 2 dni o tem in nastavljeno ali nenastavljeno (nima veze) sceno izrabljajo za vse drugo, razen za to o čemer je govora. To je komplexen problem, še bolj kompleksen je zato, ker smo v Sloveniji. Neviđeno, bi rekel Gorči. Evo sm že začel pisat, napišem drug teden na to temo eno življensko zgodbo. Grem zdj. Baje da je Crvena jabuka čez cesto za ovinkom levo. Joj, draga mama, za naslednji rojstni dan mi kupi 8 ur spanja, hvala hvala hvala :* :)

Aja, zakaj tak naslov. Zato, ker se ne ve točno kdo je metal granit na parlament, al so bili dijaki, divjaki, študentje, samozaposleni, upokojenci, brezposleni, zato je moj naslov teoretično gledano še najbolj pravilen. Pri nas si itak krščen za študenta če zgledaš starejši od 19 in mlajši od 40. Če se pa udeležuješ večernih dogodkov, te pa častijo z nazivom "faliran študent". Če doma ležiš, se praskaš po jajcih, vlečeš socialno in 3 dni delaš na črno si pa car. Noben ti ne teži, ležiš doma, malo prebiraš novičke, pljuvaš po folku z anonimnimi niki in kritiziraš vse kar ti pride v vidno polje.KAr se tiče študija. Dragi moji, študij je pri nas tako razvrednoten, da peče glava. S tem se raje mal ukvarjajte. Kar se pa tiče štipendij, dejte vsem štipendije in če v 5-ih letih ne nardis faxa, jo vrnes, pa bo volk sit in koza debela.

In še to, študentski funkcionarji ne kradejo denarja (ne posplošujte). Ljudje kradejo denar. Pa naj bo pek, kelner, funkcionar, direktor, inžinir za elektromagnetografske mikrovalovne celice (tega sem se spomnu, nevem če obstaja to). Če kdo krade naj krade, bmk. Sicer je pa vsak od nas kdaj že kaj kradel :p. Jest sem sosedu spizdil unega duhca k si ga dobil v legokockah, in se je svetil v temi. Ampak je on meni maznil tri avtomobilčke. In to še danes zanika. Tako da, ne samo da krade, še laže povrhu.

Aja, slike od štrajka sem vrgel v posebno galerijo. Tja pridete tako, da kliknete na link, ki bo napisan na koncu tega stavka. http://www.fobija.net/fotke/studentskedemonstracije2010

nullnullnullnullnullnullnull
nullnullnullnullnullnullnull
sandrička | sob, 22. maj 10 ob 0:58
lubm tvoje fotke demonstracij. zabavn mi je je blog. o zakonu pa ne bi.
gape | sob, 22. maj 10 ob 1:30
ne strinjam se v celoti z napisanim...strinjam se da sm te vidu na rdečih jabolkih....vrgel bi kamen na ŠOU(P)..sej veš gostinc...na zdravje!
manc | sob, 22. maj 10 ob 3:27
sandricka, hvala :) ja nima smisla debatirat o tem ja :), gape, noro je blo :p :D
Slimshady | pet, 20. feb 15 ob 14:27
The paragon of unnrastendidg these issues is right here!
auto insurance | pet, 24. apr 15 ob 9:39
At last, someone comes up with the "right" answer!
ime:

webpejdz:


Nalagam ...
ZADNJE OBJAVE
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms