logo

čet, 11.jun.2009 / 20:29

Čhiro & Tomislav junior Slavc

Tomislav na levi, Čhiro na desni, čeprav bi smisleno zvenelo tudi obratno, če se osredotočimo na imena seveda.

Vse se je začelo na Gerbičevi 59. Študentski dom Gerbičeva v LJ, kjer je nekaj časa domoval tudi Tomislav. Študentje so ga futrali in ga nalezli vseh podlih študentskih navad. Bil je domska legenda in heroj. Razpizdil jih je le, ko se je ob 5h zjutraj začel dret.. dokler nekdo ni prišel na hodnik in za njim vrgel kako piksno, kozarec. No, Čiro je bil takrat predsednik doma, zato je moral zanj prevzeti odgovornost, za kar mu je bil Tomislav oz. Slavc, kot so ga klicali študentje izredno hvaležen. Vedno ko je Čiro nasekan pred blokom spal v travi je poleg njega stal Slavc in ga stražil.

Nekega dne Tomislav izgine neznano kam. Čiro se od žalosti naseka v Barjancu (to je sicer počel tudi ko Tomislav še ni izginil, pa naj bo to od žalosti, veselja, ker je naredil izpit, ker ga je padel..itd).

Skratka. V eni izmed zidanc nekje na Dolenjskem Čiro praznuje rojstni dan. Tam mu podarimo novega Tomislava - juniorja. Čiro joka od veselja. S Tomislavom sta kmalu dobra prijatelja.

nullnullnull
nullnullnull
Nalagam ...
ZNAČKE (gerbičeva)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms