logo

pet, 18.mar.2011 / 8:48

Sončnica s Krasa, Mladi pojejo, Devin in pogled na Jadransko morje ;)

Jou! Ker ta teden primankuje sonca, najprej ena lepa sončnica za dobrojutro oz. doberdan ;). Tale je slikana na Krasu, točneje v Dutovljah, lani avgusta. 

Sončnica

No, ampak to ni kr-ena sončnica. Že cel mesec hočem napisat, da od februarja naprej plačujem s sončnico iz Krasa!

Abanka nam je do lanskega decembra zastonj naprintala "custommejd" kartice, če si seveda to želel. Malo se je sicer zavleklo z izdelavo, ker so baje vsi navalili, ampak ok, je pri meni. ;).

kartinca

 

Mladi pojejo 2011 V sredo je Akademski pevski zbor Univerze na Primorskem (APZ UP), ki deluje v okviru Študentske organizacije Univerze na Primorskem (ŠOUP), v okviru Tedna Univerze na Primorskem orghaniziral tradicionalni koncert »Mladi pojejo 2011«. Tudi letos sem fotkal, in tudi letos so črnobele. Slike v galeriji Mladi pojejo 2011.

Mladi pojejo 2011
Mladi pojejo 2011 v koprskem Pokrajinskem muzeju

 

DevinPoleg koncerta pa so online tudi marčevske slike z Devina. Na fotofobijo moram zmetat še pol Istre in tri tone drugih albumov, zato druge, kot da začnem malo bolj redno updejtat, ni. Slike so v albumu Devin (Duino). Če imate čas, se splača it pogledat, če ne že zaradi naselja oz. obeh gradov, pa zaradi norega pogleda na morje ;) 

Devin
Noro lep pogled z gradu Devin

Med ogledom gradu smo nehote zalutali tudi na sosednjo posest in kmalu bi imeli debate s policijo, a nas je prijazna receptorka na gradu rešila ;)

sre, 9.sep.2009 / 0:49

Čebela & sončnica

znacke: čebela  sončnica  kras 
null
Nalagam ...
ZNAČKE (sončnica)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms