logo

čet, 9.sep.2010 / 21:14

Patricija

Prejšnji teden, vsaj zdi se mi, da prejšnji, sem slikal Patricijo za nov Torin (karate klub) plakat in letak. Ker bi moral Markz letak poštimat že lep čas nazaj in ker vsako leto zamudijo z reklamo, je bilo spet vse ekspres. Skoraj identično lanski sceni.

Poklicali so Patricijo za "pozirat" (je trenirala), mene za pofotkat, šli smo v telovadnico in poškljocali. Naslednji dan je Markz že poštimal letak, plakat se še dela, ga pedena ena oblikovalka. Ko bo narejen in bo visel kje po Kopru, ga poslikam in pokažem.

Neumesno. Pravkar je v stanovanje uletela Cvetka. Cvetka je čebela, ki pa je mal večja od ostalih čebel, tudi tistih, ki so že po defoltu večje kot običajne čebele. Ne vem kaj ji je, da je tako zaobljena, a moja prva asociacija je, da se najbrž futra s kako medico. Jaz take čebele še nisem videl.  Je bla pri meni že zjutraj, potem odšla in zdaj uletela nazaj. Najbrž so ji všeč moje, po monitorju zlimane, fake sončnice.

Prejšnji teden je uletel netopir, 15 min sem ga prosil, če gre ven in me ni jebal 2%. Se je ganjal okoli lampe na stropu.

Sploh pa, zadnjič me je prijela paranoja. Preden smo šli na šagro, je v stanovanje uletela čebela. In ni bla Cvetka. Skratka, med tem ko sem ji razlagal, če gre lahko ven je padla za polico in to ni OK za mojo domišljijo. Prva asociacija je bila, da se ga bom natreskal s kakim refoškovim likerjem in mi bo potem doma med spanjem šla to cuzat z jezika, nakar bom trznil in me bo tja pičla, kar pa baje ni OK. Skratka, potem sem jo našel, spravil v kozarec in nesel ven.

Kar me bolj skrbi, je to, da je Cvetka nehala brnet in zdaj ne vem, a je šla ven, al je kje tle po stanovanju. Baje, da v življenju med spanjem požremo par pajkov in podobnih reči. Srčno upam, da je cvetka šla na medico.

No, da nadaljujem. Fotke so slikane brez kakršnih koli luči in flešov. Ne maram umetne svetlobe! Pa predlagam da odprete velike, se lepše vidi (klik na to srednjo).

nullnullnullnullnull
nullnullnullnullnull
jst | pet, 10. sep 10 ob 0:29
...nimam kej rečt ..LEPO TI JE RATAL ....pa če sm še tko žleht ber k tko (natancna , optimalna,precizna). Lepo ti je ratal...vsaka čast...noben se neb branu če bi lahko tko zadel bistvo :) Vsaka cast....
markz | pet, 10. sep 10 ob 11:44
ti si fuknjen :)
manuel | pet, 10. sep 10 ob 14:14
tnx ;), markz, od nekdaj in samo stopnjuje se z leti ;))) sm zdj iskal telefon po kopru, sm ga prej dal na avto in se odpeljal.. in zdj ga ni : pa htc pickumatr!
gaturi | pet, 10. sep 10 ob 16:00
ti nisi fuknjen ti si PRIfuknjen!
gaturi | pet, 10. sep 10 ob 16:00
:) uber broke fuknjen :)
Nejc | ned, 12. sep 10 ob 16:49
Kul fotke :)

Pa "nemaram" se narazen piše. :P
manuel | pon, 13. sep 10 ob 7:45
se razume dulc :p, sej je polno napak, ampak je tko ql :) hvala ;)
gaturi | tor, 14. sep 10 ob 13:40
...in pedena se ne sliši lepo... rajši uporabljamo glanca, boža ... :)
ime:

webpejdz:


Nalagam ...
KATEGORIJE (ljudje)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms