logo

sob, 31.jan.2009 / 17:05

WC spet demoliran!

Danes zjutraj sem se nasmejal. Skoraj do solz. Vsakič ko po kaki žurki stopim v WC-je vem da bo raztur. No tudi danes ni bilo drugače. Karin, Biba in Goran so včeraj praznovali rojstni dan. Dobra fešta, teh v Speed-u itak ne manjka :p. Sicer pa med vikendi res redko zažuram, ker je že čez teden prehudo in pride vikend prav za počivat.

Da se vrnem na WC-je. Včasih ni potrebna niti žurka, da so WCji razsuti. Razumem da je svinjsko, ampak da se sesuje kotličke, desko in njen pokrov skoraj vsak teden, tega pa res ne štekam. Speed je znan predvsem po domačem vzdušju in nezateženem folku, ki nima potrebe po kakršnem koli dokazovanju, zato me zadeva toliko bolj čudi. Se pa itak vedno najde nekdo.. tako, kot povsod.

Skratka, dostikrat sem se spraševal, na kakšen način ščiješ oz. serješ, da zdemoliraš celotno školjko, če seveda ne gre za namerno škodo. Kolega mi je sicer namignil s teroijo o sranju z nogami na deski. Sam tega še nisem prakticiral, ponavadi vzamem papir in obrišem dilo, tako pa namesto tega stopiš z nogami na dilo in serješ v počepu. Moram probat. To bi mogoče lahko bil razlog, saj se dila sčasoma zmaje in gre po gobe.

In kaj me je danes nasmejalo?. Vstopim v WC in grem do kotlička, ponavadi pizdim, ko so po stenah zrisani "grafiti". Če bi bili vsaj estetski, potem bi za dobre umetnine častil pivo, tako pa so ponavadi le z levo roko napisani vzdevki.. Skratka, na plastiki za potegnit vodo piše STOP, in zraven je nekdo napisal "hammer time". Padem v smeh. Mogoče se nekomu ne zdi nič posebnega, ampak meni je bilo smešno. Isto sekundo sem se spomnil na undercover policaja v White chicks in se še bolj nasmejal.

Hammer time WC

In če do konca pokomentiram razsute WC-je. Zanimivo je da je ženski vedno bolj razsut kot moški, in da je treba zaradi ženskega skoraj vsak mesec klicat komunalo da spuca cevi. Notri pa vrečke, vložki in še marsikaj.

Še prvi del iz White chicks. Vreden ogleda vsaj prvih 6 minut.

Nalagam ...
ZNAČKE (biba)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms