logo

pon, 29.nov.2010 / 15:01

Trte, trte, trte in Abitanti :)

znacke: sneg  trte  abitanti 

Helou!

Evo, da sm vsaj 1x malo ažuren, ampak zamujam, tako da brez teksta. Spodaj sm napopal par sobotnih slik. Večinoma zasneženi Abitanti in ena koprska panorama.

aa, moram it ;) p.s, povečajte slike, ker se lepše vidi ;)

nullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnull
nullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnull

čet, 18.nov.2010 / 20:14

Korone, Abitanti, Liffe, burek in tri čokolade

helou!,

Danes imam edvrjtajzing zapis. Pred kratkim sem spacal še en web projektek, ki mi je zelo všeč. Predvsem mi je ql zato, ker sem imel čisto proste roke, kar je dandanes bolj redko. Najhuje je, ko naročnik začne s tistimi predpotopmnimi idejami, da vse utripa in se sveti in premika.. kot tisti animiran gif, ko majster s kladivom oz. štemarco tolče po kamnu in spodaj piše "under construction oz. stran v izdelavi".

Sicer sem zadnje čase pejdže delal bolj malo, ampak me je spet malo povleklo, se lotevam par norokulprojektov, med drugim tudi fotofobije, ki bo vsak čas online, kar sem prvič napisal nekje januraja ;) sem pa na hitro premetal začasno fobijo, da vsaj malo zgleda. Tudi ona je v "kratkoročnem" planu.

No, ta zadnji, ki ga omenjam zgoraj je korone.si, in sicer gre za gostišče v Brezovici pri Gradinu, kamor morate nujno it jest, in ko boste že tam, se zapeljete še do Abitantov, kamor definitivno morate it ;) Abitanti so ena stara zapuščena tipičnoistrskograjena vasica. Mate spodaj par slik, več jih objavim ko končam fotofobijo, ki bo kot že rečeno online vsakčas. (itk!).

Še to, če že delam reklame. Včeraj sem šel na LIFFe pogledat Skrivnost njihovih oči (El secreto de sus ojos), ki sem ga sicer pol ure gledal že na otvoritvi koprskega festival evropskega in mediteranskega filma, ampak moral predčasno zbežat ven. Poglejte ga ;)

Zdaj veste kam je treba it nekaj pojest, kam je treba it na sprehod in ker film pogledat ;)

aja, naslov. Bureka ne jem, čokolado itak, ampak s tem zapisom nimata veze, sem dodal v naslov, da ni preveč monoton. 

nullnullnullnullnull
nullnullnullnullnull

tor, 20.jul.2010 / 14:52

Najbolj odtrgano nora poroka!

znacke: poroka  abitanti 

V soboto sem šel slikat Danjelo in Markota. Na poroko sem komaj čakal že cel teden, ker sem točno vedel, da ne bo tipično zrežirana poroka, predvsem pa, da ne bo dolgčas.

Ne maram zrežirano nastavljenih slik, zato tudi ne maram tipičnih porok. Sicer jih nisem slikal veliko, ponavadi le prijateljem in lani me je Denis parkrat vzel s sabo kot asistenta, ampak to kar je bilo v soboto. oz nedeljo, to bi lahko delal vsak dan celo življenje ;)

V soboto na poroki sem se moral sicer malo prilagajat, ker je bil tam tudi snemalec, ki je vse scene režiral, drugače pri njem najbrž niti ne gre. Če je on rabil polkna zaprta, sem jih jaz rabil odprta.., nekje smo prišli skupaj, nekatere kadre smo pa pač delali 2x, malo zanj, malo zame..

In ker v soboto nismo poslikali vsega, kar smo želeli in ker se nam ob 7h zjutraj še ni spalo in ker se itak ni vedelo kdo je bolj nor, nevesta, ženin ali jaz, smo se spravili v nedeljo zjutraj okoli še malo pofotkat.. v oblekah seveda.. In končno sem prišel na svoj račun.

Malo med sončnice, malo na cesto, pa na hamburger.., sem mel še par idej, da bi šli s pištolami ropat banko, to bi ble hude slike, ampak je bila nedelja in malo se nam je mudilo.

Hamburgerje smo hoteli plačat z rožami na avtu, pa ni šlo, potem smo jim ponudli gume z avta, za vsak hamburger eno, pa tudi ni šlo.. :) No potem smo našli eno res zakon pšenično polje in sta se šla malo lovit.. potem nas je ujel prijazen lastnik polja, pa sem ga prosil naj jih gre spodit, ker na polju nimata kaj delat.. in je šel, maaa, vse me je bolelo od smeha.

Vmes je bilo še par pizdarij, ampak vsega itak ne smem povedat :). Priznam pa, da se čisto vsega tudi ne spomnim najboljše ;) Danijeli in Markotu hvala za najbolj noro poroko. Upam da bo bolj nora samo še moja, če bo kdaj. Tam se vam definitivno ne bo treba sekirat in obremenjevat, če bo kdo v kavbojkah, kdo kje stoji, kam se mora kdo vsest, kaj je najprej, kaj je pol in upam da se bo vmes uscaloooooooooo kot iz škafa! ;)

Tole je pa še ena fotka od nedelje zjutraj prek twitterja http://twitpic.com/26edag ;)

nullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnull
nullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnull

pet, 24.apr.2009 / 0:06

Bit

znacke: bit 

Bit piha lučko.
Prekmurje, apr. 2009

null
Nalagam ...
ZNAČKE (bit)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms