logo

pon, 15.mar.2010 / 16:37

Manč na koncertu orkestra slovenske filharmonije! Jap.

V četrtek sem zalutal v Cankarjev dom na koncert orkestra slovenske filharmonije. Vem ja, marsikdo je zdj to prebral 2x.

In to s frendom. Mogoče je zgledal dost gejevsko, nevem. Najprej sem mislil, da grem tja prvič in zadnjič, ampak je blo fenomenalno, in grem še! ;). Mislim, da so odšpilal 3 zadeve, najbolj pa je v uho sedel koncert za klavir in orkester št. 3 Sergeja Rahmaninova (Rach 3). Komad je tudi v filmu Shine, ki si ga morte pogledat ;).

Dirigent je bil Emmanuel Villaume, solist Andrew van Oeyen na klavirju.

Slik žal nimam, je bilo prepovedano slikat :), mislim, prej bi se moral zmenit, tako da mam samo tole, pred koncertom :)
null

čet, 8.jan.2009 / 0:43

Fobija.net blog

znacke: blog  manuel  fobija  www 
Pizdun si je za novo leto poštimal nov blog. V bistvu nov blog z novim letom nima veze, ampak naj bo. Ideja je ločit moje blogopičkarije in slike, ki so bile objavljene na prejšnjem blogu. Tako bo fobija, ki bo obilkovno precej podobna blogu namenjena mojim slikam, saj so bile na prejšnjem blogu precej zapostavljene.. in res niso prišle do izraza. Živo sranje vam povem.

Za blog sem sicer tuhtal "al ja al ne", ampak če guglanalitiks ne laže, se mi zdi, da vas je vseeno nekaj takih, ki prežvekujete te stavke. Skratka, bili smo pri oblikovanju. Jest sm tuhtal in kombiniral in se na koncu odločil za te črnobele insekte. Inspiracijo za žužke je dala Petra, ki je tudi avtorica delčka teh žuškov in se trenutno potepa po srednji ameriki. PHP-jevskoJavaskriptovni del pa je spisal markz, ker je to php-java čudo (ki še ni končano) malo preveč za moje znanje teh jezikov. Osnove že, ma CMS je zame že umetnost. Za 1x za šankom sedi na levi html na desni css, java in php sta za mizo 6 v kotu in z njima trenutno enostavno nimam časa pit.

Ampak ker imam zdej tko sexy blog, bom več pisal. komentarjev še ni, pridejo. Nekatere slike še ne delajo, ker smo zmešal pic direktorije, mal pobrisal in naredili pizdarijo.
Nalagam ...
ZNAČKE (manuel)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms