logo

čet, 4.mar.2010 / 12:39

Kakav, kakav, ne čokoladno peno!

znacke: kakav  pena  sazas 
Nikoli ne kompliciram, las v pici?, jebeš.., mrzel krompir?, prslan?, premalo mesa?, juice pod 2dcl črtico?, nova stvar crkne po 1 tednu?. Ma boli me kurac. Čeprav včasih res dobiš občutek, da te vsi nategujejo, in dejansko v 70% primerih te. Zato dobro da obstajajo ljudje, ki težijo za vsak kurac, včasih po krivem, ampak jebatga. Meni se res ne da, vem pa za drugič.

Ampak, a lahko že 1x dobim en jebeno normalen kakav? :D. Grem zadnjič z Goranom na kakav, naročim, mi prinese, grem na WC, pridem nazaj, da bom spil kakav, kakava ni?. Sem mislil da ga je spil on. Pena se je vsedla, 0,03 mleka v šalci pa se je zmešalo s kakavom, da sm mislu da bom dobu sladkorno.

Zadnjič isto v Novem mestu pri Radotu. Kakav s peno lep za popizdit, ampak da prideš do mleka, moraš nagnit, kot nagneš pivo ko si že fajn nadelan. Da spodnji del gleda v strop in mižiš in nagibaš, čeprav piva več ni. In zadnjič spet, in predzadnjič spet..

Pa a šparate, al koji kurac?, rajši nalijte vodo v mleko pa dejte poln kozarec, kot da turite čokoladno peno. Kje lahko sploh spijem en normalen kakav?

Sory za kletvice, vem da ste nekateri alergični, ampak beseda je beseda, isto kot škarje al buldožer, zvezek, konj, repa, sol, pidžama. Pa še lažje je razumet, kaj hočem povedat, čeprav mi gre na smeh, nisem jezen.

Za 2 eura dobim u štacuni 1 kilo kakava, u gostilni pa čokoladno peno. Na palčko jo začnite zavijat, kot uni na Pivo in cvetje, ampak ja sej vem, u oštariji plačam še postrežbo, štrom, najemnino in jebeni SAZAS in ker država pobere še davk, zmanjka za mleko.

Jap, v bistvu je kriva država, mislim vlada, pa mlekarji, ker ne dajo mleka bolj poceni. Ma ne,  najbrž so trgovci, ki nabijajo marže? Mogoče pa je kriv palček smuk, ker je zaradi jebene megle faliu jezero in se zdrmal na tla.

Nč, bom pil doma, pa še reklamo za eurokrem nardim!

null
Nalagam ...
ZNAČKE (kakav)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms