logo

čet, 11.feb.2010 / 21:31

Spoti za Dove Self-Esteem Fund

Redko gledam TV, ampak danes so nanesle okoliščine. Pa vidim, da se ni nič spremenilo, samo neko wannabe sranje, most talented and beautiful girl in the world in razne podobne bedarije, kjer kažejo neke zafnane barbike. Resno sranje.

To se pač gleda in posledično prodaja ampak to otroku dejansko zjebe definicijo lepega in normalnega. In se najbrž že v zgodnji pubrteti začne žret zaradi jošk, riti, nosu, mozoljev..

Kakorkoli. Sem se spomnil Evolution spota, ki ga je v sklopu kampanije Dove campaign for real beauty, ki je štartala 2004, vrgel ven Unilever (Poleg različnih znamk za osebno higieno, je največji proizvajalec sladoleda na svetu. Vsi poznamo Magnum :p) za promocijo sklada Dove Self-Esteem Fund, štartanega 2006 s katerim naj bi spremenili zahodni koncept lepote in mlade punce naučili, da lepoto gledajo širše, ter jim predvsem vbili samozavest in jih naučili, da naj se spoštujejo take kakršne so.

Ne bo lahka, glede na to kaj se rola po TV, ampak tam se to rola, ker to nosi keš, in TV rabi keš, ljudje pa službe, država davke in smo spet na začetku :)

Poleg Evolution, ki je najbolj poznan, sta spodaj še Onslaught in Amy.

Onslaught

Amy

Evolution
Nalagam ...
ZNAČKE (onslaught)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms