logo

sob, 27.mar.2010 / 0:13

Planica 2010

znacke: planica  rateče 
V bistvu sem šel domov, ker sta mojedva rabla pomoč v šanku. Ampak v soboto nekako pristanem v Planici. Nisem bil gor že nekaj let. Nič novga bom reku :p ;). Še vedno je veselo, veselo, veselo.. ;)

V petek smo zaglavli do pol 6h, ob 8h gor, ob 5h pa pomagat v šank. Ni bil plan, ampak sej nikoli ni. Se nardi. Po tolkih letih bi lahko že vedu. Zajebano je delat. Pa ne zato, ker so vsi nabiti. Zato, ker se najde vedno kak presrano samovšečno aroganten patron, ki se res ne zna obnašat.

Drugače pa hvala Perotu za turo! :) Malo je manjkalo pa bi ostali za mizo ;) hik. ;)

So mi bli pa res všeč VIP šotor. Ponavadi so polni wannabe zvezd, ki imajo itak preveč dela s tem da gledajo kdo jih gleda in probajo bit čibolj QL, lutk, ki pametujejo o krizi, socialnem kapitalu, brezposlenosti in golfu ter škrtih kapitalistov, ki so tam samo zato, ker je zastonj za jest. Pa ne posplošujem. So izjeme, v bistvu je v življenju tako, da tisti, ki misliš da so v bistvu niso in tisti, ki ne delujejo so extremni. No, v Planici je pa res sproščeno. ;)

Aja, hvala za prebranac, klobase, sir in jabolčni šthrudl! :* :) pa pivo, da ne pozabim pivo!, pa cviček, pa limonce in šnops! :)
nullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnull
nullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnull
Nalagam ...
ZNAČKE (rateče)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms