logo

sre, 22.sep.2010 / 21:06

Elvis na poroki!

znacke: elvis  softič  poroka 
Evo me, danes spet nekj malega časa za pisat. In spet o poroki.. :) in btw. Za mano je akvarij za ribe, že pobarvan, tako da se zlije s sobo, zdaj čaka samo še na notranjo  dekoracijo in ribe!

Junija sem slikal še eno poroko. Borut (softič, še danes mi teži, da sem mu preveč računal :p ;) ) me je klical, da rabi fotografa, sem bil poročno darilo, ker mladoporočenca, Željko in Katja, najprej sploh nista imela namena met fotografa. Legende.

No, ampak tokrat ne bom objavljal slik s poroke, te bojo počakal na fotofobijo, pejdž z mojimi fotografskimi podvigi, ki ga obljubljam že dve leti, ampak sem vrgel gor Brankota.

Branko je nevestin stric in njena priča. V Kanadi ima firmo, ki se ukvarja s kovino in je  največji fan Elvisa! Ima dva cadillaca, enega doma v Kanadi, drugega tu. Tisti gor je bil celo Elvisov in ga je po njegovi smrti odkupil. Ta drugi, pa je stalno v Slo in ga vozi, ko je tukaj. Med poroko smo ga morali tankat s kanistra, ker je zmanjkalo bencina in ga ni bilo zadosti do naslednje pumpe. Žre čez 20l. Mislim.. smeha.. Branko je bil noro zgovoren in preprost, nenaduvan, in videt bi mogli njegove Elvis muwe!, zakon! S Softičem naja je celo povabil v Kanado, tako da upam, da res greva. Vsega se niti ne spomnim, ker je bila res naporna poroka.. medica tu, medica tam.. 

Ne vem, če je imel na sebi kako stvar, kjer ni pisalo Elvis, od kravate, srajce.., če sem ga prav razumel, je ogromno stvari iz Kanade prinesel tudi našemu goriškemu Elvisu, ki ste ga najbrž že kdaj vidli.., sicer pa je povedal, da je tam ta Elvis scena še precej živa. Imajo cela srečanja, kjer pride cel kup Elvis fanov s kadilaki..

Nič, to je to, slike so spodaj. Malo Elvisa, cadillaca, neveste, ženina in mene s Softičem in Maretom, se trudimo zgledat trezni ;)
nullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnull
nullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnull
Nalagam ...
ZNAČKE (softič)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms