logo

čet, 5.feb.2009 / 22:27

Čompe rastejo brez vode!

S temi rožami so same pizdarije. Eno moraš zalivat vsak dan, drugo 1x na 3 dni, tretjo 1x na teden, enih sploh nesmeš. Doma mam eno rožo, ki ne cveti. Najprej sem sicer mislil, da imam tako rožo, ki pač ne cveti, ampak sem jo drugje že videl cveteti.

Priznam sicer, da včasih zajebem. Včasih spizdim kam, pa me ni po cel teden doma, pa pozabim zalit. In potem čisto oveni. Ampak ko jo zalijem, se spet pobere. Postrižem suhe liste in je kot nova. Samo cvetet noče, pizdu. Zato ji drug teden kupim novo zemljo in substral, lahko da ji manjka gnoja. Pa večjo posodo ji kupim pa podstavek.
Najprej sem ji podstavek delal iz folije, ko sem se naveličal, sem v kuhunji spizdil eno plastično posodo za salamo. Da je za silo.

Sem pa imel tudi kaktus, ampak je zgnil. Pomoje sem ga preveč zalival. Čeprav sem vanj stresel samo par kapljic na 2-3 mesece. Ampak mi je prodajalka v cvetličarni rekla, da je tudi to preveč. Skratka, nisem ravno za rože, čeprav sem v otroških letih večkrat sadil fižol in ga gledal rast.

Sem pa včeraj po kakih 2 mesecih odprl omaro in se skoraj usral. Saj sem že videl krompir kalit, ampak tole. Pol meterska stebla ven iz krompirja, brez da bi ga 1x zalil z vodo :p. Nevem če nebi kar lepo krompirja posadil. Se saj ne jebeš kdaj zalivat.
nullnull
nullnull
Nalagam ...
ZNAČKE (substral)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms