logo

pet, 12.mar.2010 / 17:06

Profesionalna izdelava spletnih strani, svetovanje, eci peci pec, ti si mali zec..

Najprej se totalno razvrednoti fotografijo, zdaj še spletne strani. Zdaj boste že za 20 € limal skupej spletne strani alkaj?

Sej konec koncev ni neumno. Kupiš templejt za 10€ vržeš v Joomlo in prodaš za 100€, ane? Enim rata prodat za 2000 €. Kapo dol. Boga stranka pa ne ve, da jo v iskalnikih po njenih osnovnih keywordsih najdeš na deseti strani..

Dragi profesionalni izdelovalci spletnih strani (ne bom objavljal linkov), ki nudite profesionalne storitve in imate na tem področju desetletne izkušnje. En nasvet.

Joomle sicer ne poznam, ampak prebrskajte malo nastavitve in.

meta name="description" content="Joomla! - the dynamic portal engine and content management system" zamenjajte z meta name="description" content="Profesionalno profesionalna izdelava spletnih strani

in

meta name="keywords" content="joomla, Joomla, dynamic portal, content management, CMS, digital publishing, open source, GPL, security, community" zamenjajte z meta name="keywords" content="profesionalno, profesionalci, ultraprofesionalno"

Potem pa stran vpisujte v iskalnike.

a ja mala vjeverica. eci peci pec.

Nalagam ...
ZNAČKE (svetovanje)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms