logo

pet, 12.avg.2011 / 14:04

Kras, teran, pršut in fotke

znacke: kras  teran  pršut 

Jou, hej, helou.

Evo mene, čisto na hitro. Glede na to, da sem bil lani grajan, ker nisem nič povedal o moji prvi razstavi nasploh, razstavi na Krasu, letos ne ponovim napake ;). 

No letos imam kar dve, in sicer prva že stoji v TIC-u (center Dutovelj, na placu), tam kjer lani, razstavljene so splošne fotografije Krasa. Druga, ki bi jo moral ravnokar postavljat, pa še vedno sedim in buljim v ekran, pa bo v Osnovni šoli poleg glavnega prizorišča letošnjega že 41. Praznika terana in pršuta, ki se začne danes zvečer z Rockom na Krasu. Še prej pa seveda deci terana pri Vina Štoka! ;)

Tam so oz. bodo razstavljeni utrinki iz lanskega jubilenjega 40. praznika, predvsem so to fotografije kmečkih vozov s tradicionalne povorke. Bi še kaj napisal, pa še iščem glavo po stanovanju.., skratka, nekaj fotografij je spodaj.

In seveda še današnja dnevna fotka, Trstelj, žal arhivska, ker sem bil včeraj zabarikadiran pred ekranom od zore do skoraj zore :). Je pa ena izmed teh, ki je na razstavi. Šibam.. :) 

nullnullnullnullnullnullnull
nullnullnullnullnullnullnull
Nalagam ...
ZNAČKE (teran)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms