Warning: A non-numeric value encountered in /home/fobija.net/domains/blog.fobija.net/public_html/fobija.class.php on line 170
fobija.net blog : Mark ljubi pivo!
logo

tor, 13.jul.2010 / 15:29

Mark ljubi pivo!

znacke: mark  pivo in cvetje 

Čez vikend oz. soboto in nedeljo sem šel pogledat na Pivo in cvetje. Ponavadi smo sicer prišli že v četrtek, letos pa žal ni zneslo.

Ti naši prihodi v četrtek so se takoalitako vedno končali isto. Tja smo prišli malo pred temo, parkirali in počakali, da pade magično vprašanje. "Postavimo zdaj šotore, pa gremo potem na pivo.., al gremo najprej na pivo in potem pridemo nazaj postavit šotore?" No, vedno se je šlo najprej na pivo in potem je bila nedelja, čeprav mislim, da je enkrat ratalo postavit v petek popoldan ;)

Drugače pa nič presenetljivo novega, šank z nefiltriranim je tam kjer vedno, na bankomatih gužva, edino tisti indijanci, ki prodajajo zapestnice z imeni so imeli letos na štantu drugo melodijo (Ponavadi je tista, taaa na--na nananaaaaaaaaaa, tnx hepu za link :p). OK, pa Šankrocki niso igrali, ker se je folk baje zbunil, da so vsako leto in glasbo so ugasnili ob 2h. Kot sem razumel, neka državna direktiva.., ki naj bi veljala povsod. Skratka, država se gre spet nek moderni turizem. No vseeno je bilo nekje ob 5h zjutraj kar polno.

Aja in na paradi so dali letos ene 2 voza lepih rožic z visokimi petami in kratkimi krili, tako, da smo voz še vedno gledali, ko je bil ta že 300m naprej na ovinku. In ne samo moški, ženske niso gledale nič manj :p

Skratka v soboto nas je odneslo, v nedeljo tudi, ampak bolj umirjeno. V bistvu sem se skoraj cel dan zabaval z Markom. Mark je star leto in pol in ljubi pivo. Na nefiltriranem ga je cuzal kot kak drugi cuza mleko. Najprej čez slamico, potem pa je enostavno namakal kar roko. In bognedaj da si mu pivo vzel. Cela pizdarija, kot če bi otroku vzel dudo x 10.

Po nefiltriranem smo ga peljali še na sladoled in v "luna"park. V lunaparku so meli letos en nov vrtiljak, tak, malo bolj zajeban. Tako da smo šli ene tri runde, se drli in smejali. Bruhal ni nihče, čeprav glede na višino in hitrost bi ob pravem kotu s prebavljenimi čevapi zalil vse ostale na vrtiljaku in skoraj 40m ceste, vse tja do križišča pred mostom.

Vrtiljak se mi je zdel kar varen, ker predlani sva šla z Goranom - tajkunom na tistega standardnega z verigami. Vsedla sva se en za drugim (da se lahko odrivaš, te tisti zadaj opali ven ko raketa) in čakala, da majster zažene.  No, majster je eno minuto nekaj čudno gledal, potem pobral dva mimoidoča in ju prosil, da se vsedeta na vrtiljak, in to brezplačno.. nekaj je mrmral, vse kar sem ujel je bilo "za protiutež..", isto sekundo me je prijelo srat, nabilo mi je pulz in imel sem pomisleke, da bi še dol, ampak je majster že zalaufal.. Gorči za mano je bil to rudno nekam tiho.

Spodej mate slike Marka, druge vržem na fotofobijo, ko jo nardim. Klik na to večjo in s tipkovnico levo desno :)

nullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnull
nullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnull
hep | tor, 13. jul 10 ob 21:07
"taaa na--na nananaaaaaaaaaa"

http://www.youtube.com/watch?v=3xOqfCTi534
ime:

webpejdz:


Nalagam ...
ZADNJE OBJAVE
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms