logo

pet, 12.mar.2010 / 17:06

Profesionalna izdelava spletnih strani, svetovanje, eci peci pec, ti si mali zec..

Najprej se totalno razvrednoti fotografijo, zdaj še spletne strani. Zdaj boste že za 20 € limal skupej spletne strani alkaj?

Sej konec koncev ni neumno. Kupiš templejt za 10€ vržeš v Joomlo in prodaš za 100€, ane? Enim rata prodat za 2000 €. Kapo dol. Boga stranka pa ne ve, da jo v iskalnikih po njenih osnovnih keywordsih najdeš na deseti strani..

Dragi profesionalni izdelovalci spletnih strani (ne bom objavljal linkov), ki nudite profesionalne storitve in imate na tem področju desetletne izkušnje. En nasvet.

Joomle sicer ne poznam, ampak prebrskajte malo nastavitve in.

meta name="description" content="Joomla! - the dynamic portal engine and content management system" zamenjajte z meta name="description" content="Profesionalno profesionalna izdelava spletnih strani

in

meta name="keywords" content="joomla, Joomla, dynamic portal, content management, CMS, digital publishing, open source, GPL, security, community" zamenjajte z meta name="keywords" content="profesionalno, profesionalci, ultraprofesionalno"

Potem pa stran vpisujte v iskalnike.

a ja mala vjeverica. eci peci pec.

LouD | pet, 12. mar 10 ob 18:56
Kje je "I like" link ko ga rabš? :D
gaturi | sob, 13. mar 10 ob 21:46
Hmm meta podatke lahko takoj spremeniš in te dajo iskalniki na prva mesta, odvisno seveda tudi od obiskanosti strani. Delal sem že svoj templejt, dostikrat pa tudi predelal obstoječe, spreminjal css itd... Sprva stestiral če dela na vseh browserjih in potem prilagodil tistemu kar se zahteva... Če je zadeva free se mi ne zdi nič spornega, zakaj bi izumljal toplo vodo, če neki že obstaja.
manc | pon, 15. mar 10 ob 16:12
gaturi, ne dajo te avtomaticno na prva mesta :). Ciljam pa na ljudi ki se grejo kvazi profesionalce in teh meta podatkov ne spremenijo, jih ne znajo alkakorkoli.., ampak objavljajo pejdze z metainfo od Joomle :)
gaturi | čet, 18. mar 10 ob 18:10
Ja to so res pravi profiji ;)
Sambul | sob, 21. feb 15 ob 18:34
Play invomratife for me, Mr. internet writer.
term life insurance | tor, 21. apr 15 ob 22:29
I don’t actually like the parallel development too much. Sure, great books, but it looks a lot like it currently takes 2 years to write one year of the 1632 universe. It would be interesting to see how the fictional universe develops, for example 1642, and what kind of technology they have by then. But will Eric Flint still be writing in 12 years from now?
ime:

webpejdz:


Nalagam ...
KATEGORIJE (work)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms