logo

sob, 26.maj.2012 / 12:17

Fantovščina, poročno vabilo in lovljenje vzhoda

Lux ga je danes najebal. Konkretno! Sam si je kriv, kaj pa se poroča ;) Sicer imam čuden občutek, da sem ga kot priča nasrkal tudi sam, iz Kopra namreč nisem mogel resno zorganizirat fantovščine, zato so programski del glede na skupne telefonske ideje sestavljalali povabljenci. Pestro bo v vsakem primeru ;)

Fotke za poročno vabiloPred kratkim sem oba z Nino tudi pofotkal za vabilo, ki pa sicer ni bilo točno tako, kot sta si ga najprej želela.., ker se itak vedno kaj zakomplicira, tokrat z dimenzijami oz. stilom vabil :) No, Nina pravi, da so bili itak vsi tako navdušeni nad fotkami, da drugega sploh niso gledali.. S pohvalami in komplimenit se ne znajdem najbolje, zato tega ne bom komentiral ;) Sem pa seveda vesel :p


Časa je bilo malo, scalo je za popizdit, lokacije nismo imeli točno naštudirane, skratka malo smo improvizirali, kar pa je ponavadi najbolje ;)

Valjanje po premočeni traviFotkali smo se v dežju, očitno usojeno, saj smo fotkanje prav zaradi dežja 2x prestavili. A kot pravim sam, dež je zakon, fotke v njem pa toliko boljše, čeprav je ravno pri večini, ki smo jih naredili, samo malce rosilo. Če smo zjutraj težili za sonce, smo potem težili naj se vsaj vsuje, če že pada, da bojo fotke toliko lepše.. pa nič od scanja ;)  


Meni je bila bolj všeč fotka na cesti, zato sta mi poslala tole v premočeni travi..;) Na koncu se namreč nista mogla odločit za eno, zato sta polovici povabljenih poslala eno fotko, drugi polovici pa drugo ;)

 

Počakajmo, da sonce zaokroži ;)Zaokroži sicer zemlja, ampak ok ;) To, da precej rad fotkam sončne zahode in vzhode se razbere že iz dnevnih fotk, še bolj zabavno pa je, ko sonce počakaš ;) Včasih je treba navit uro, včasih čakaš in vmes zaspiš, no včasih pa za spanje ni časa.

V začetku maja sem prvič letos ujel sončni vzhod po sončnem zahodu.. z bando smo se odpravili do Poreča, kjer je nastala tudi fotka: Hej, draga, to bo nora fotka svetilnika ;) No kasneje je tam nastal tudi spodnji zahod. 

Zahod Rovinj
Sončni zahod v Poreču, levo od sonca se vidi svetilnik z omenjene dnevne fotke.

Zabredli v American baruNo, na poti domov smo se ustavili tudi v Umagu, kjer večrat spijemo pivo ali dve, tokrat pa se je malce zavleklo. V tamkajšnjem American baru je koncertiral band, katerega ime sem sicer pozabil, so pa špilali rockabilly rocknroll.. ;) Dobra glasba, preprosti ljudje in totalno zakajen prostor.. res nostalgično ;)

Vzhod v Umagu
Glasbo so stišali ravno ob pravem času.. Sem lahko v miru poškljocal še jutrajni vzhod ;)


Vzhod v Umagu
Vzhod v Umagu, medtem ko so šibali po burek, sem se naslajal nad jutranjimi barvami

Za nejasno napisane besede in tiskarske napake je kriva brzina, se mi mudi smejaht Luxu, bom pa vsekakor poročal o dogodkih ;)

pet, 12.mar.2010 / 2:19

The Other Point Of View.

znacke: sonce  zahod  avtocesta 
in another way, from another point of view ;)
null
Nalagam ...
ZNAČKE (sonce)
FEJSBUK
Fobija.net on Facebook


FOBIJA PHOTOGRAPHY
: fobija photography kmalu.
FOBIJA WEB
kategorije
zapisi po letih
ljudje
stvari
manuel
: manuel
: podstrešje
fobija.net web : ne kopiraj, samo glej. pejdž je ročno spisan "from skretch". IE za spremembo ne jebe. CMS spisal markz, hvala!
Validations & copyright
XHTML : CSS : RSS : tableless
Fobija.net:web & markz cms